Prensesannesi2 123abc Ara ara hepsi oluyor çok ayakta durup temizlik falan yapınca oluyor bebek büyüdüğü için oluyor sanırım bel, kasık, aşada kemik ağrısı
Blackkcat Emvey geçicidir aynen sıcak tutun,ara ara bende olurum daha çok stresten ama bugğnlerde stres malum ama üşütüncede oluyor,sağlıkla kucağınıza alın inşallh🥰
krktasnihal90 Blackkcat selamlar şuan yoldayım detaylıya gidiyorum 21 haftalık gebeyim ikinci gebeliğim🥰
Jiji-m Bizde 21+4deyiz 😍 pazartesi detayliya girdik birsey cikmadi cok sukur 25. Haftadada seker yuklemesini yapicaz ins 🙏🏻🙏🏻 Hersey yolunda smdilik 😊😊 sadece evde durmaktan cok kilo almaya basladm o yuzden moralim biraz bozuk kendime engel olamiyorum siz nasil yapiyorsunuz surekli birseyler yiyesin geliyor🙁🙁🙁
Blackkcat Jiji-m maşallh🧿darısı detaylıya girmek isteyenlere🌸bu ara iştahımı bende kontrol edemiyorum,kahvaltıdan yarım saat sonra acıkıyorum sürekli yeme isteğim var,3kilo aldım ama son haftalarda aldım onu da🤦🏻♀️
Smyy06 Blackkcat Bende 21 haftalık hamileyim gecen hafta detaylı ultrasona gittim kıxım iyiymiş çok şükür ama daha tetanoz aşısı olmadım aile hekimliğinden arıyorlarmıs sanırım ama arayan olmadı bende gitmeye korkuyorum ama gitmem lazım bugünlerde gidip yaptırırım
Blackkcat Smyy06 bende yaptıramadım işte arayanda yok,asmye çok yakınım ama önce kendi doktoruma bi gideyim bebeğimi epeydir görmedim,detaylı streside var üstüm bi atlatsak şu günleri🤲🏻
AyaYlmazYldrm Blackkcat 20+2 olduk detayli çok guzeldi hicbir sorun gorulmedi sukur 2. Ogluma hamileyim bnde
Busraanur Blackkcat Bizde 20+4 olduk detaylıya girdim Çok şükür bişey çıkmadı ikimizde gayet iyiyiz tek sorunumz sık tuvalete gidiyorum onun haricinde çok rahatım ilk gebeliğim. Tetanoz aşısı için gidicektim aradım asm yi 22.haftada gel dedi. Bu günler çabucak geçsin herkes sağ salim bebeğine kavuşsun inşAllah🤗 bende ogluşuma🧒
Blackkcat Busraanur amin canım🌸bende bugün hastaneyi aradım haftaya salı günü kontrole gidicem dr kendisi detaylı randevusu verecekmiş öyle dedi,inşallh sıkıntısız gidebilirim🤲🏻