Nzlela5 Biz de bugün gittik 2.730 gram 48 cm boyu dedi. Doktor biraz önde dedi ama önde de sayılmazmış size bakarak merak ettim bende 😅
Merve_kucuk Nzlela5 Doktor benim kızada önde gidiyor dedi😄 Ama pek umursamadım sonuçta yanılma payları yüksek. Sağlıklı olsunlar o yeter bize😍
Crniknc Nzlela5 33+5 de gitmiştim 2440 boyu 46 47 cm demişti doktorum bu hafta gidicez bakalım ne kadar olmuş kızım 😍
Ayca517 Nzlela5 dun gittim canim 35+5 de ultrasnda 35+4 e uyumlu ckti ondan oncesinde 31 de gitmstim 5 gun geriden geliordu 1600 gr di smdi 2806 gr boyuda 45 cm :)
Yagmurtan Ayca517 maşallah bebişe. Benimki de hep bir hafta geri de ya. Var mı özel yedigin iz bir şey 😄
Ayca517 Yagmurtan biraz meyveyi arttirdim ve pekmez yemeye basladm belki onun faydasi olmstr 😀 baska bisey yapmadim yani cok asiri fazla degil ilerdende gitmiyor ama dedign gbi geriden gidince insan telas yapior :)
Ruhsuz 36.haftamda 2750 gr dı boyunu söylemedi son zamanlarda ultrason kağıdı da vermiyorlar orda FL yazan yerde boyu olacaktı ama virüsten galiba kağıt vermiyorlar