BegumIscanTunc Kızlar hepimiz Aralık annesiyiz whatsapp grubu kursak nasıl olur birbirimize destek oluruz sadece bir düşünce
Mkm Melina_Mislina keseyi gördük 5 haftalıkken çok şükür. Çarşamba kalbini duymaya gidicez inşallah. Benim ilaçlar çok valla başka sıkıntılardan dolayı
Edaksu Merhaba, bende cuma günü gittim doktora keseyi gördük 5 haftalık olduğunu söyledi ama kese boş dedi haftaya tekrar gel normal şartlarda bebek görünmesi lazım dedi . Bu şekilde olan var mı , normal bi durum mu ?
mmervemeryemm Edaksu normal önce kese görünür içindeki görünmüyor zaten 6.7 haftalıkkende kalp atışı için gittinde anca ozmn görünür bebek kalp atışıyla birlikte
Alminalperen Merhaba kızlar bizde 7+2 Aralık 5 doğum 😍🙏 2 buçuk yaşında oğlum var 2. Gebeliğim. Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah🙏
mirayandme Selam kizlar 8 +4, um adet sancıları normal de sizde de bacak ağrısı ve bacak çekilmesi oluyor mu
__birafitap__ mirayandme kalça ağrısıyla beraberse evet rahim ve bebek.buyudugu.icinmis benim de bi ara çok agridi 8. Hafta boyunca 1 hafta yürüyemedim geçti şükür sevin kız bebeğin büyüyor 😍
Poncirella Merhabalar 12. Hafta bugün bitti cinsiyet öğreneniz oldu mu? Benim doktorum %80 ihtimalle söyledi eşime babalar günü süprizi olarak cinsiyet balonu alıp o şekilde söylemeyi düşünüyorum ? Benim gibi yüksek oranda öğrenen var mı? 😃