Sevda5933 nihalturksoy benim de rahmim kalp şeklinde ondan merak ettim 3 doktora gittim hepsi de hafif olduğunu söyledi ama sen ikiye bölündüğünü söylemişsin senin kalp şeklinde değilde çift rahim dedikleri mi acaba .Bana doktor bisey vermedi bunun için. Sıkıntı olmayacağını söyledi ama korkuyorum diye mi öyle.dedi anlamadım.insallah sağ-salim kucağına alır herkes
ilknuravdan Merhaba kızlar bende eskişehirden İlknur ☺️ 6+2yiz bizde henüz doktora gitmedim evde test yaptım çarşamba günü randevum var geç mi kaldım sizce kontrole gitmekte 🤔🤷🏻♀️
Dilek87 Merhaba ben dilek 7hafta 3gunluk hamıleyım 4,5haftada keseyı 6.haftada kalp atısını duyduk çok sukur dogum 4aralık gorunuyor umarım hepımız ıcın hersey yolında gıder🖤
Melina_Mislina Merhaba ben de tüp bebek 6+6 haftalığım 6+2 haftalık ken çok şükür keseyi de gördük kalp atışını da duyduk çok güzel bir duygu
Smgyy Kızlar bişi sorcam 6 haftalık bende yaren ismim kasımda olmaz mı doğum ya 🤣 benimde eşimde kasım oda olsa ne güzel olurdu
BegumIscanTunc Smgyy benim eşimle aynı kafadarlar canım benim zorunlu sezeryan olucak diyorki kasım5 ye doğsa olmaz mı birde tarih veriyor 😂