Tugce1803 nurseliny adetin ilk günü başlanıyor ama benim siparişim geç geldi adetim de geç bitti 12.gün bitti 13.gün tohum geldi hemen başladım tabi ki ilişki de bulunduk🙈adetime 3 gün kala da bıraktım tohumu
Aysen1996 Tugce1803 canim hayırlı olsun Allah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin :) Hayıtı yumurtlama döneminde kıllanmak herhangi bir sorun yapmadı mı? Bi de Günde kaç bardak tükettin ?
Tugce1803 Aysen1996 Amiin inşallah🤲🏻yumurtlama takip etmemiştim ama genelde 13-14-15 arası olur yani çok şükür bir sorun olmadı🙏🏻Kimisi yumurtlama görünce bırakmış kimisi adet günü bende geç başladım diye adetime 3 gün kala bıraktım☺️
Tugce1803 Aysen1996 Sabah akşam aç karına 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı tohum koydum ağzı kapalı şekilde 10 dakika demledim sonra süzüp içtim içmeden önce ettehiyatü okudum
Aysen1996 Tugce1803 valla senin adına çok sevindim , bize de umut oldun🙏🏻 Ben de bu ay adet olsaydım hayıta ya da Çakşır otuna başlıcaktım ama hala olmadım son adetim 29 Mart 45 gün oldu 🙄
Gokcen35 @Tugce1803 merhaba benim de pko var aynı şekilde 8 gün gördüm durur gibi oldu yine başladı 10.gün bugün. Normalde 5 gün görüyordum . Ne oldyiu durumunuz acaba
Anestezist Tugce1803 bende şuan aynı durumdayım adetimin 10. Günü ve kahverengi çamur gibi akıntım oluyor kasık ağrımda var..clife kullanmaya başladım o yüzdenmidir bilmiyorum..