Tugce1803 Kızlar adetim düzenlidir o yönden hiçbir sıkıntım yok. Fakat 3 aydır regl günüm uzuyor. İlk uzadığı ay 10 gün sürdü. İkinci ay 9 gün sürdü. Normalde 7 gün adet olurum. Yine aynı şekilde 7 gün sürdü 2 gün sulu kahverengi şeklinde geldi. Bu 3.ay bugün Reglin 11.günü hala devam ediyor ve bu ay daha değişik diğer 2 aya göre. Şöyle ki 6 gün adet oldum 7.gün hiçbirşey gelmedi abdest aldım. 8.günden itibaren koyu kahverengi çamur gibi değişik bir yapıda gelmeye devam ediyor.Sizce neden olur?
sdnrkya Tugce1803 canım benim öyleydi doktor iltihap olabilir demişti ağrım yoktu çok su içtim ilaç kullanmadım bu ay düzeldi
Anestezist Tugce1803 bende şuan aynı durumdayım adetimin 10. Günü ve kahverengi çamur gibi akıntım oluyor kasık ağrımda var..clife kullanmaya başladım o yüzdenmidir bilmiyorum..
Tugce1803 sdnrkya ben zaten çok su içiyorum🤦🏻♀️bende ondan şüpheleniyorum ağrım yok yarında geçmezse tüm tedbirleri alıp doktora gidicem
sdnrkya Tugce1803 belkide rahim kendini gebeliğe hazirliyodur öylede diyolar sağlıklı hayırlı haberler alırsın inşallah 🤲
Deleted5544 benimde son 3 ay öyle olmuştu arkasına hamile kaldım. tesadüf müydü yoksa baska bisey mi bilemiyorum ama kistim yoktu onu biliyorum
Happybsrn Bayağı zamndır gebe kalmak için bekliyorsun umarım Allah sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah 🙏 hayırlısı olsun hep beraber güzel haberler alırız inşallah kısa zamanda
Ecmelbeyza @[silindi] Bir şey sorucaktım senin başlığına yazayım dedim konu dışı gerçi ama . ☺️Bir ara bu babystart jel preseed jellerden konuşmuştuk ya . Onun bir olumlu etkisi oldu mu acaba kullanılabilir mi ? Bir de hayıt suyuna ne zaman başlamak gerek 🤓
Tugce1803 Ecmelbeyza baby start sadece 1 ayda 1 kez kullandım etkisi olmadı. Hayıt tohumuna adetin başlayınca başlamak lazım ama ben adet bittikten sonra başladım adetim 12.gün bitti ben 13.gğn başladım adetime 3 gün kala bıraktım☺️
Ecmelbeyza [bilinmeyen] tamam teşekkür ederim . Ekstra jel de belki faydalı olmuştur diye aklıma geldi de . Anladım .
nurseliny [bilinmeyen] merhaba 😊 adetin 12.günü başlayıp bidahaki adete 3gün kala bırakıyoruz doğrumu anladım. Birde o ay deneme olcakmı olmıycakmı . yani bu ot rahmi temizliyo dimi kullnırken sperm tutunma şansı yok dimi
nurseliny [bilinmeyen] merhaba 😊 adetin 12.günü başlayıp bidahaki adete 3gün kala bırakıyoruz doğrumu anladım. Birde o ay deneme olcakmı olmıycakmı . yani bu ot rahmi temizliyo dimi kullnırken sperm tutunma şansı yok dimi
Tugce1803 nurseliny adetin ilk günü başlanıyor ama benim siparişim geç geldi adetim de geç bitti 12.gün bitti 13.gün tohum geldi hemen başladım tabi ki ilişki de bulunduk🙈adetime 3 gün kala da bıraktım tohumu