Snmdnz EcemDK valla ilk gebeliktede oyle yaptim simdide oyle yaptim canm karisma olmadi ama mallarina gore fark edermi bilmiyorum sen istersen ayri yika genede
Hopmummir EcemDK renk renk ayırsın 30 derecede 600 devirde sıktırdım mis gibi oldu sen ayır yine renk felan geçmesin birbirine
Ecrinbzkrt 2gundur yıkıyorum koyular hafıf acık renklıelr ve beyazlılar olarak her ıhtımale karsı ayırdım yarında koyu renklı olanalrı yıkıcam 30 derecede yıkıyorum kiri gıtse yeter zaten daha sonra buharlı ütüde onların varsa mıkrobunu kırıcaz haftaya herseyı tamamen bıtmış olur inş🤲🏻🥰
EcemDK Ecrinbzkrt inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, küçücük kıyafetlerden bile mutlu oluyor insan 🥰
Ecrinbzkrt EcemDK amin inş cnm mutlu olunmazmı ya harıka bırsey rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın mevlam🤲🏻🥰
Snmdnz Meleknuur evet canm cikmayan lekelere leke cikarici kullandm eger beyazsa camasir suyuyla yikadim canm
Mslm EcemDK ben de ilk başta korktum ayırdım 30a attım sermek için gittim yarı yerleri kuru kalmış ondan sonra canım sıkıldı hepsini karıştırdım ama bide çok fazla değil di bı makina hepsi senin çoksa ayır da yıka için rahat olsun
Glcnazz10 EcemDK ben yıkadım renkli ayei beyaz ayrı açık renkleri beyazla attım beyaz programi var renkli var ona koydm bnde