Benimguzelkiziim Snmdnz inşallah hastanedeki hemşireler ilgili gibi zaten peki zorlanıcağım neler olabilr tavsiyeleriniz varmı bir gün içinde
Benimguzelkiziim Snmdnz inşallah hastanedeki hemşireler ilgili gibi zaten peki zorlanıcağım neler olabilr tavsiyeleriniz varmı bir gün içinde
Snmdnz Benimguzelkiziim yaninda mutlaka 2si1 arada kahve kuru kayisi komposto meyve suyu biskuvi icme suyu ketıl gotur canm ilk yurumeye kalktiginda acin olcaktir ama yururken sakın yere bakma direk karsiya bak canm sonra sonra alisicaksin zaten canm
Benimguzelkiziim Oykukilinc ya eşim bebeği bana verebilir mi diyw düşünüyorum çok zor değildir dimi tutması🙏🥰
Benimguzelkiziim Fulyasare hayırlı olsun Rabbim bebeğinize şifa versin öncelikle kaç haftalık doğum yaptınız bende de şeker var solunum sıkıntısı yaşar mı diye tedirginim şuan bebeğiniz ne durum da inşallah hemen çıkar 🙏
Fulyasare Benimguzelkiziim 38+2 deym bugun canım. Saat 14 te dogdu. Ya benm hıcbı sıkntım yoktu ama solnm sıkntısı bebegn prematureds olsa som haftadada olsa illa kuveze girermiş. Hem vırus var ne bıleym bu haatane kokusunu giren cıkanın kokusunh soluycagına orda kuvezde temız oksıjen alsn dıye sıkntı etmedm ınsallah yarn birlik e cıkarız da. Meslea benm yegenım 2300 gram dogdu kuzenm agzına bısey almazdı ramazana denk geldı gityi bide oruc tuttu. Coxuk oyle dogunca sonra 1700 e dustu kuveze aldılar 1 gun kaldı cıkardılar yanı oyle erken doganıda zayıf doganıda her turlu alıyorlar. Anne karnından cıkınca dısarıya hemen adepte olamıyolar kuvezde anne karnı konforunda o yuzfen onlar ıcn daha iyi oluyor aslbda. Olurda kuvezlık bır durum olrsa sıkntı etme dua et.
Benimguzelkiziim meralburak canım biraz cahil konuşmaları var kavga da etmek istemem o durumda çünkü yoksa gelir güzel bakr ama eşimde bilen kişinin yanımda olmasını istiyor açıkçası birde nedeni dekolte ve omzumda hormonşardan dolayı kıpkırmızı sivilceler çıktı hatta sırtımda ne yaptıysam geçiremedim benim alnımda çıkan sivilceye çok tuhaf bakmıştı sanki iğrenerek heralde bunları görse ne yapar 😌😬🤦🏻♀️
Fulyasare Fulyasare ayrıca suan için iyi ddiker ben surekli süt sagıp yolluyorum. Bıde bana dedıler bebek karnınzdayken hıc enfeksıyon ıdrar yolları iltigabı falan gexırdınzmı genelde oyle olnca bebegn soluk alıp verisi hızlı oluyor cıgerlerını tam bosaltamamks oşuyor dedı. Yok bısey gecırmedım dedm. Snra her yenıdoganda olan seyler dıyıp goturduler ıste.
Benimguzelkiziim Fulyasare sağol canım ağrıların varmı ne durumdasın ne tavsiye edersin bebeğe bakamam diye endişeleniyorum birazcık
Gokcedag Benimguzelkiziim esin kalsin ben de dr.uma sordum esin en iyisi sonucta, illa tek kisi ise bu heyecani onla yasa derim Ki hemsireler yardimci olur bebek bakiminda, esin de ilgili biriyse bence guzel bi surec
Benimguzelkiziim EdibeHiraToprak canım yastık emzirmek için mi bide ne çeşit kahve 3ü1 arada olan mı klasik kahve yada türk kahvesimi içmeliyim😊
EdibeHiraToprak Benimguzelkiziim ben 3 u 1 arada içtim icmesindaha rahat cok fazla tuketebiliosun . Yastik altini degistirmek için çok avantajlı oluyor egilince dikişlerin ağrı yapabilio. Birde evinde kayisi kurusu varsa yerinde olsam onu haşlar icine az seker atar tobottan iyice ceker meyvesuyu yapardim cikinca onu içtiğim zaman 3 bardak felan tuvalete hemen cikarsin gazinida çıkarırsın hazir meyvesuyu etki etmio
Benimguzelkiziim EdibeHiraToprak çok sağol canım hoşafı deniycem🙏 Süt de yapar belki🥰yastığı anlayamadım cahilliğime ver 😁😁 bebeğin kafasına mı yastık koymalıyım yüksek dursun çok eğilmemem için mi 😬
Fulyasare Benimguzelkiziim dıkıs zaten yapıstırma olmus sımdı geldıler yuruttuler hıcte zor deglmıs yurudum valla sondayıda yurudukten sonra cıkarttılar oda hıc acmadı cok yanacak falab sandım ama boyle ıdrarını saatlerce tutarsın sonra bırakırsın boyle hafıf yanma olur ya ama tatlı bı yanma oyle bıseydı ıste. Hemsıre vbna kendını sıkma acır oyle derın nefes al dedı ben kendımı sıktıgım halde hıc acmadı. Dikişlerde acımıyor. Anesteziyi yaparjebde ilkinde irkilme oluyor ama o benm kebdu nazım normalde serum bıle vurduramam korkarım ama kendımı sımdı ıgnr gırıcek gırfı dıye sartladım oan girdi Aten ilk grıste sınek ısırıgı bıle degl o cok hafıf bu batma 1 sanıye bıle surmuyor. Doktorubla knus sondayı aneztesı sonrasu taksublar ben doktora kesıp bıcılmedkten degılde sondann takılısından korkuyorm dedm oda anstezıdsn sonra takarım hıssetmezsn dedı. Ay hıc korkma spınal sezaryen gibisi yokmus suan 4 5 tane daha cocuk yapabılrm o derecr korkacak bıseh yokmus.
Fulyasare Benimguzelkiziim yrıca bakarsın hıc zor dsgl ben dusun dustayken memelerime lif sabun bezı falan suremezdım bıle o dereve huylanırdım. Esım memelerıme dokunamaz boyle huylanıp irkilyorum. Tik gibi bişey. Ama bebek emerken ogle tatlı gelıtor kı uykum geldı valla hıc acımadıda ben doguma gırmeden 10 dk oncede ucuna meme ucu kremı surmustum. Ondanda olablr.agrım yok suan sadece ader sancısı varmıs gıbı karnımda
EdibeHiraToprak Benimguzelkiziim yastığın üstüne bebeğinizi koyup altini değiştirmek icin kolay oluyor ben onsekiz yaptım. Estağfurullah ne cahilligi belki ben anlatamamisimdir
Benimguzelkiziim Fulyasare maşallah canım darısı bana inşallah🙏 Rabbim evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Benimguzelkiziim Snmdnz bu içeceklerin komposto falan faydası nedir çok teşekkürler bu arada tavsiyeleriniz için🙏
Snmdnz Benimguzelkiziim bagirsak calistiriyor canm doktorun yada hemsire gaz cikardinmi felan diye sorucak sana bunlar gaz cikarmaya yardim ayrica komposto sutte yapiyor canm biskuvi felanda ilk tuvalete cikana kadar kati yemek yasak oyuzden yaninda bulunsun canm kahvede bas agrin olmasin yada olursa diye iyi geliyor canm
kayseri_1234 Benimguzelkiziim bende çantama kayısı suyu süt koydum bunlar bağırsakları çalıştırmadan yardımcı, kahve, Bitter çikolata da baş ağrın için iyi olur Tabi bisküvi türü de koy ilk yemek olmuyor
kayseri_1234 Benimguzelkiziim bende çantama kayısı suyu süt koydum bunlar bağırsakları çalıştırmadan yardımcı, kahve, Bitter çikolata da baş ağrın için iyi olur Tabi bisküvi türü de koy ilk yemek olmuyor