Benimguzelkiziim Merhaba hanımlar sezeryan doğumum olucak zaten bir gün tutucaklar hastanede döndüğümde annem bakıcak ama hastane ye götürmiycem annemi. Eltim de ben kalırım dedi ama onu istemiyorum eşimle daha rahat ederim. Ama eşimde pek bişey bilmiyor bende sezeryanlı olucağım için emzirebilirmiyim bakabilirmiyim bilmiyorum hemşireler de ne kadar yardımcı olur onu da bilmiyorum sizce napmalıyım
AysennHED Benimguzelkiziim aynısını bende düşünüyorum eşim kalıcak yapabilir miyiz esim benden korkar mı 😆 agrım acım cok mu olur diye korkuyorum da şimdiden
Didonna Benimguzelkiziim canım bence daha önceden doğum yapmış yeni doğan bebekle ilgilenebilecek bir bayan olsun yanında sende ameliyatlı olucaksin zaten babasının bir çok durumda tam anlamıyla yardım edebilecegini düşünmüyorum
Gokcedag Benimguzelkiziim esin kalsin ben de dr.uma sordum esin en iyisi sonucta, illa tek kisi ise bu heyecani onla yasa derim Ki hemsireler yardimci olur bebek bakiminda, esin de ilgili biriyse bence guzel bi surec
Benimguzelkiziim Snmdnz memeye sürekli tutarlarmı acaba yada ben tutabilirmiyim belli bi süre sonra yani ağrım engel olurmu bebeği tutup emzirmeye
Aslielifgrl Bende eşimle kalıcam bence bu duyguyu yaşamak çocuğunu görmek babasının hakkı tabiki hemşireler yardımcı olur
meralburak Benımde eşim kalıcak. Bakar hayat müşterek. Ama sürekli anlatıyorum bebeği yan yatıracaksın gözünü ayırmıcaksın dıye zaten sütün ılk başta ağız dedıklerı kısım gelıyo. Hemşireler şırıngayla mama verıyolar. Bızım ıkıncı olucak alt değiştirmede fılan tecrubelı babamız ben guvenıyorum ve böyle bi anı eşimle paylaşmak bana daha ıyı gelır. Yani eşini sen tanıyorsun bakar guvenırım dıyorsan kalmalı bence.
Benimguzelkiziim meralburak eşim eltimin gelmesinden yana😂 bişey bilmiyo çünkü garibim altını değiştirir yani ne kadar zor olabilir yanda koyar hemşire den taktikler alırız ama sürekli ağlarsa baş edermi yada bana mememde tutturabilrmi teredüütteym 😌 eltimi hiç istemiyorum ama 😌
Snmdnz Benimguzelkiziim olmaz canm m.etme bende cok korkmustum tumamam yapamam diye ama onu kucagina aldiginda en tucrubeli anne oluyorsun m.etme heleki bu durumda hemsireler gık demeden yardim eder canm onlara ihtiyacimiz oldiklarini biliyolar cnku
Oykukilinc Bence 1 gün çok guzel idare edersiniz zaten hastanede olacaksınız ebeler hemşireler yardımcı olacaktır eminim
Benimguzelkiziim Oykukilinc canım ayaklanabilrmiyim acaba bebeğe bakmak için yada en azından memeye tutabilrmiyim tek başıma sonuçta sezeryandan çıkcam onu düşünüyorum
Benimguzelkiziim Snmdnz inşallah hastanedeki hemşireler ilgili gibi zaten peki zorlanıcağım neler olabilr tavsiyeleriniz varmı bir gün içinde
Benimguzelkiziim Snmdnz inşallah hastanedeki hemşireler ilgili gibi zaten peki zorlanıcağım neler olabilr tavsiyeleriniz varmı bir gün içinde
GamzeUgur Benimguzelkiziim bende bugün oldum sezeryan sabah 11 de oldum 2 gibi ayaklandım ilk kalkış çok çol zor fakat sonrasında o kadar rahatlıyosunki yeterki dişini sık ayaklan biriki adım yürü ve gazını çıkar sonraki kalkıp yürüyüşlerin cok daha rahat oluyo 🙏🏻
Oykukilinc Emzirmek için ebeler çok yardımcı oluyor hemen ayaklanmasan da eşin bebeğini kucağına verecek
Benimguzelkiziim Oykukilinc ya eşim bebeği bana verebilir mi diyw düşünüyorum çok zor değildir dimi tutması🙏🥰
Fulyasare Ben buvun sezaryen oldhm. Ablam yanımda. Bebegımı kuvoze goturduler solnm sıkntısı oldu bende yatıyorm hemsıreler gelip sutumu sagıyor goturuyor bebege. Oyle yanbda ılla bayan sart degıl gıbı. Belkı kanaman olursa altını falan degıstırrler senın orda esıne gorunmek ıstemezsen. Bılmıyorm benm esım hep yanmdaudı ablamda burda anlayacagın anadan dogmada gordu benı 😂🤦♀️ hemsırelerde zaten esı cıksın falan demıyor onlarda esımden cekınmıyor onn onunde memelerımı vajınamı falan acıp bakıyolar. Esım bakmıyol zaten. Yanı, herseyble ilgileniyor hemsıreler.
Benimguzelkiziim Fulyasare hayırlı olsun Rabbim bebeğinize şifa versin öncelikle kaç haftalık doğum yaptınız bende de şeker var solunum sıkıntısı yaşar mı diye tedirginim şuan bebeğiniz ne durum da inşallah hemen çıkar 🙏
meralburak Elrimi istemıyorum dıyosun zaten eltin gelip seni strese sokacaksa dırekt kocan gelsn. Faydasından cok zararı olabılır zaten yenı bebek emzıreceksn stresli olacaksn yeterı kadar. Yok sütün yok yok bn şöle yapmıştım şunu yemedın sen hıc vs konuşacaksa eşin gelsın benım tercıhım eşinden yana
Benimguzelkiziim meralburak canım biraz cahil konuşmaları var kavga da etmek istemem o durumda çünkü yoksa gelir güzel bakr ama eşimde bilen kişinin yanımda olmasını istiyor açıkçası birde nedeni dekolte ve omzumda hormonşardan dolayı kıpkırmızı sivilceler çıktı hatta sırtımda ne yaptıysam geçiremedim benim alnımda çıkan sivilceye çok tuhaf bakmıştı sanki iğrenerek heralde bunları görse ne yapar 😌😬🤦🏻♀️
EdibeHiraToprak Bende esimin kalmasını isterdim çokda güzel bakardi ama iste evde kizim var ben yokken eşimin evde kalıp ona bakmasi lazım. Yanıniza bir yastik alin yada oradan hemşireden isteyebilirsiniz altini değiştirirken onunuze koyarsaniz rahat olur digerini esiniz halleder bence zor bir sey yok.tavsiyem kahve makinası alın ve bol bol kahve icin
Benimguzelkiziim EdibeHiraToprak canım yastık emzirmek için mi bide ne çeşit kahve 3ü1 arada olan mı klasik kahve yada türk kahvesimi içmeliyim😊
mutser Ben ilk bebek olduğu için eşime böyle bir sorumluluk yüklemek istemiyorum annem kalacak benimde..