zeynelbeyt Mucizemmm07 hayır yapmadım. Ben bu ay bu kürü kullandım ve yumurtladığımı baya baya hissettim. Üstelik erken de yumurtladım ve değerlendirildi o günler nasip bakalım adetime 3-4 gün var
Hashasim2020 Yanlış anlamayın ama bana 6 aydan sonrası vakit kaybı gibi geliyor. Yumurtlama günlerimi takip etmeme rağmen denediğim 2 ay hamile kalamadım sonra hemen doktora gittim sol yumurtalık çok az yavaş dedi ilaç verdi 3 ay devam dedi. Yine olmadı. Başka doktora gittim alttan muayene yaptı meğer Rahim içi polip varmış. Onu aldırınca hamile kaldım hamd olsun. Tabi bazısı stresten de kalamıyor rabbim ne zaman nasip ederse 😍 ama 6-7 aydan sonra herşey denenmiş ve ovülasyon takibi de yapılmışsa doktora görünme taraftarıyım ben 😍
zeynelbeyt Hashasim2020 doktorlar 1 seneye kadar normal diyorlar ama tabi doktora gitmeyi de arada düşünmüyor değilim. Üstteki yorumumu size de cevap olarak gönderiyorum.. 😊 bu arada Ellah bağışlasın😘
Mucizemmm07 zeynelbeyt vücut bazen yumurtlama günleri dışında da farklılık gösterebiliyo. Bence internetten almalısın hem fiyatı uygun hem evde yapıyosun testi. Ayda değerlendirmen gereken sadece 3 gün var riske atma derim.
zeynelbeyt Mucizemmm07 olabilir bu ay da olmazsa (ki inşallah olur) düşünebilirim. Ama zaten sadece yumurtlama günlerinde değil gün aşırı olabiliyor ilişki ☺🙈
Mucizemmm07 zeynelbeyt tabi olabilir de o 3 güne denk gelirse tutuyo diye dedim 😀 bide şöyle sürekli ilişki olduğu zaman sperm kalitesini düşürebiliyo ama net yumurtlama bilinirse daha garanti gibi.. Yine de sen bilirsin umarım hamile kalırsın bu ay ☺️
Rumis Ben onu yaptığım ay hamile kaldım diye hatırlıyorum canım sabah akşam birer kaşık tuketmistim diye hatirliyorum
zeynelbeyt Rumis yaaa çok sevindimm😍 evet adetin 2. Gününden başlanıp 10 gün sabah akşam bir tatlı kaşığı yeniliyor
Rumis zeynelbeyt evet öyleydi canım şuan 7 aylık olunca tam olarak hatırlayamadım inşallah Rabbim size de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin 💓
Rumis zeynelbeyt belirti olarak normalde gece kuşuyumdur erkenden uykum gelmeye başladı yanaklarım al aldı bide hamile kaldığım ay ve cok iş yapmamama rağmen yorgun hissediyordum kendimi o ay ☺️
zeynelbeyt Rumis anladım☺ benim belirti denir mi ama bu ay çok halsiz yorgun hissediyorum kendimi. Bi su içmeye gidip geliyorum nefes nefese kalıyorum sanki çok iş yapmış gibi 😅
zeynelbeyt Rumis maşallah subhanallah Rabbim hayırlı evlat etsin kız çocuklarına bayılıyorum inşallah bana da nasip olur😍