tugce0606 zeynelbeyt kuzum ben bunu bekarken adetim geciktiginde yapardım ertesi gün olurdu onda çok etkisi var ama hamilelik olayını hiç bilmiyorum
Meriwa zeynelbeyt ben kalmadan önce hormon testlerimi yaptırdım falan bana da 1 sene deneyin dedi sonra biz artık yok adet bitti yok yumurtlama dönemi hadi yapalım falan diye kafayı takmakdan olmadı belli bi süre 😄 kafana takma bide bana yaptıkdan sonra ayaklarını havaya dik demişlerdi artık nasip mi ondan mı oldu bilmem kaldım sonra ☺️ Kürlere inanmıyorum ama inşallah kısa zamanda güzel haber alırsın
zeynelbeyt Meriwa Kürlerin Allahın izniyle çok etkisini görenler var. Sonuçta hiçbir şey boşa yaratılmamıştır o kürlerinde şifa kaynağı olduğu yerler vardır😊 üstelik çörekotu da bal da hadis-i şeriflerde geçen şifa kaynakları ama tabi herkesin mizacı farklı olduğu için herkese aynı etkiyi göstermeyebilir. Sizin kaç aydan sonra olmuştu? ☺
zeynelbeyt Anne18 anladım Rabbim aratmasın versin tezden inşallah.. ne kadarlık evlisiniz ve ne zamandır istiyorsunuz?
Anne18 zeynelbeyt Allah razı olsun 1 yıllık evliyim kuzum 10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum denemediğin şey kalmadı Soğan kürü Çörek otu Hayıt tohumu Bal polen propolis karışımı Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olucak ne yaptıysam olmadı kuzum
zeynelbeyt Anne18 Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda hayırlı şekilde yavrunuza kavuşursunuz🤲🏻❤ bende 8 aylık evliyim 5-6 aydır istiyoruz nasip ne zaman bakalım