Erhn 2 li testi yaptırdım. Ve 3 lü test zamanı geldigi için onuda yaptırdım. İlk yapılan testimde herhangi bir sorun yok dedi doktor. Ama yapılan 3 lü test sonucu ise olumsuz dedi doktor. Görüşmek için yarın beni yanına cagırdı. Yapılan 3 lü teste ise hormon degerinin yüksek cıktıgını ve bebeği etkileyebilir diyerek bir şey söyledi. Kafam cok karıştı. Sence hangi teste güvrnmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Meriwa Erhn 2 li temiz çıkınca sonrası da temiz derler genelde valla tahmini olasılık sonuçları bunlar en garantisi detaylı ultrason da inşallah kötü bişey yoktur canm haber ver yarın da
FBS Erhn ya bende ikili testi yaptirmam gerekiyo bugun 14 haftalik oldu bebeğim virüsten çıkamıyorum acaba benim ne yapmam gerekiyo
Miniginannesiiii1111 Erhn genelde ikili sorunsuz olunca 3luyu önermiyor doktorlar cunku 3luyu baz alıyorlar kafa karışıklığı olmasın diye ikiliden sonra genelde 3luye gerek yok detaylı ultrason bakarız diyorlar
Erhn Meriwa bugun doktora gittim. Doktor % 1 ihtimal olarak down sendromlu olabilir dedi. Yani yüzde bir ihtimal olarak nasıl bir sonuç ile karşı karşıya kalırım hiç bilmiyorum. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalan varmı? Bilgilerinixi bekliyorum. Erhn
Lazanne FBS virüs var çıkamıyorm diye bahane edenlerdensizn kusura bakmayın.. Önleminizi alıp gitmeniz gerekirdi. İkili test bu testler arasında en önemlisi. Artık yapablcğnz bişey yok. Üçlü ve dörtlü yaptırcaksnz artık.
Beyis FBS doktor bana 14den sonra üçlü yapılmadığını söyledi bence siz yaptıracaksınız bi görüşürün ya da onun yerine üçlü dörtlü tarama yaptırın
Erhn Lazanne işte bizde 2 li testi yaptırdık temiz cıktı dedi doktor lakin 3 lü testte ise sıkıntı var demesi içimizi karartıyor. Artık sabah doktora gidip yüz yüze görüşecez. İnşallah herşey yolundadır.
Annisko Erhn doktorlar 2 'li de sorun görmezse 3 luye gerek duymuyor sanırım ben 2li den sonra 3luye gerek duymadı sonrasında detaylı ultrason süreci ve şükür sıkıntımız yok
Meriwa Erhn bu dönemden sonra yapılanilcek bişey yok sanırım detaylı ultrasonu bekliyceksin canm olasılıkları doktorlar söylemek zorunda oladabilir olmayadabilir çünkü yüreğini ferah tut sen
Erhn Miniginannesiiii1111 sorun şu ki doktorum bize deyatlı ultrason felan hiç bişey demedi. Sadece daha detaylı bilgi almak için başka bir hastanede kan tahlili önerdi. Var mı yokmu diye emin olmak adına. Şuan için bende celişkide kaldım. Acaba yaptırmalımıyım?
Erhn Miniginannesiiii1111 yani %100 lük bir değer içinde bise söylediği şey %1 ihtimal olasılığını göz önüne koydu. Ama yinede insanın aklında soru işareti kalıyor 🤔☹️
Miniginannesiiii1111 Erhn detaylı ultrason için soruyorsan zaten onu doktor randevu al diyor aldırıyor bana ikili test normal gerek yok 3luye 20. Haftadan detaylı yaparız demisti
Miniginannesiiii1111 Erhn valla kafam karıştı yaptirmadigim için 3lu bilemedim sadece aklıma öyle geldi
Erhn Meriwa Allah razı olsun şcok sağol. Rabbim herkese evladını kucagına sağ salim almayı nasip etsin inşallah.
Fuliaa90 Benım 2 li test sonucum riskli çıktı . Bu nedenle yarın doktor kontrolum var. Ne olursa olsun bu testler yatırılmalı. Genelde kan testlerınde yanılma oluyo sonrasında düşük çıkıyor sonuç diyorlar ama şu yaşanılan stres bile yetiyor.
Erhn Fuliaa90 2 li test te görülen değer 1.5 ve ikinci yapılan 3lü testte ise 1.45 gibi bir değer görünüyor. Buda %1ihtimal oluyormuş doktorun dedigine göre. İnşallah sizin bütün sonuçlarınız güzel cıkar bundan sonra.