Esra_3929 Dünden beri sancıları var kasıklarımda ve rahmim de baskı ve acı hissediyorum bel agrım da cabası karnım yarılıcak gibi oluyor ve sertleşiyor acaba dogum sancısı olabilir mi bu arada 36 haftalık hamileyim hiç iyi hissetmiyorum kendimi...
Esra_3929 Sevdiss_17 merhaba canım nasılsın ben bugün sabaha karşı suyum geldi hastaneye geldik ve şuan dogum yapalı 2-3 saat oldu Allaha şükürler olsun bebegim ve ben gayet saglıklıyız dualarına beni kattıgın için Allah razı olsun…
Esra_3929 Yok canım sagol daha dogurmadım 30 nisandan son kontrolu var ondan sonra Allahın izniyle doguma giricem Allah razı olsun yavrum dogsun buraya yazıcam hemen..
Bakirdilan56 Esra_3929 sancıların nsl vardi benimde bacak aramda agrilar oluyor ve iki gundurr sırt agrilarim oluyor ara ara
Sevdiss_17 Esra_3929 ayyyyyyy daha bugun yasin okduum senin icin hergun yavruma okurdum bugun sadece seni kattim okufum inanmiyorum sorun yok dimi bebeginde ay sukurler olsun mutluluktan agliycam
Bakirdilan56 Esra_3929 bende gitmelimiyim ama suyum gelmedi gecen hafta nişanım tek geldi bide ondan sonra bugune kadar hep sumuksu akintim oluyor şu an bile oluyor
Esra_3929 Sevdiss_17 galiba var ama olsun o benim meleğim gözlerinin çekik oldugunu söylediler o yüzden genetik test ve EKG çekimi istediler olsun ben her türlü hazırlamıştım kendimi saglıklı Allaha şükürler olsun +1 kromozon farkı var sadece
Sevdiss_17 Bakirdilan56 kuzum bana sormamissin ama ben nisanim gelince gitmistim hemen doktora nst falan bagladilar ultrasondan baktilar oyle eve gonderdiler bence git bi gorun tedbirini al git belki acilman varda hissetmiyosun cogu kiside olmus bu saglikla kavus yavruna
Esra_3929 Bakirdilan56 bence suyunu bekle benimde akınttım çok oldu zaten ben pazartesi günü anladım dogurucam ben yakında dedim ve dogurdum sonunda
Bakirdilan56 Sevdiss_17 acilmam var zaten 2 cnm acikligim vardi gecen hafta bu iki gundur sirtima ara ara agrilar giriyor sanki bicak sokuyorlar bugunde ara ara agrilarim oluyor bide cocuk gögsümün altina cok baski yapiyor oda canımı yakıyor
Sevdiss_17 Bakirdilan56 git bence benim nisandan sonra 3 gun cok sancim oldu ve o arada bacak arami kapatamiyodum resmen bebek dogum pozisyonundami bilmiyroum ama belki kanala baski yapiyodur canim cok agrin varsa git bence
Bakirdilan56 Sevdiss_17 bebek dogum pozisyonunda bide benim enfeksiyonum var diye cocugun kafasi biraz fazla asagidaydi ondan bacak aramdaki agri gitmişti bu 3 gundur var
Sevdiss_17 Esra_3929 olsun rabbimin mucizesidir o sana gonul isterdiki butun testler yanlis cikmis olsun ama onun kokusu yeter size allah size bagislasin insallah testlerin sonuclarini buraya yazarmisin dualarim sizinle
mrvky34 Esra_3929 canim gozun aydin. Saglikli olmaniza cok sevindim cok merak ediyordum seni. Rabbim huzurla yasatsin 😍😍😍