HmdZfr Dlrdngl canımm allttan ultrasonla bakıp kese içinde bebeği görmeye çalıştı gördük kalbinin atışınıda gördük azda olsa duyduk
HmdZfr Dlrdngl korkacak bişey yok gayet rahat ve güzel düşüncelerle git merak ettiğin konularıda doktorunla konuşup öğrenki aklında soru işareti kalmasın
Dlrdngl HmdZfr acaba bana da bakar mi alttan son muayenede bir şey demedi yirmi gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi ama karından dinlenmiyor mu? Kusura bakmayın hiç bilgim yok korktum biraz o yüzden soruyorum
UgurBocegimm_17 Benim de bugun 5+1 oldu keseyi gördük ama dun aksam dan beri pembe, sarı renkli akıntı oluyor normal mi bilemedim devamlı gelen yok ama böyle olan oldu mu hiç
Mrvemre2106 GizemKadirr canım zencefil çayı için dedi mi doktorunuz size bana doktorum demişti iyi gelir zencefil çayı iç dedi bulantıya da iyi geliyormuş benimde evde doğadanın zencefil limon çayı var hazır paket olması bişey yapar mı acaba
GizemKadirr Mrvemre2106 valla bitki çayı içmiyorsun suanlik dedi daha yeni olduğu icin heralde. Pek aram yok zaten hatta hic icmem bitki çayı diyebilirim. Ben bitek siyah çay içerdim onuda içemiyorum artık 🙆🏼♀️🙇🏼♀️
HmdZfr Dlrdngl tatlım benim küçük olduğu için üstten baktığında kese içi boş gibi göründü bide benim geçmişimde rahimağzı yetmezliğinden biri 17 haftalık biri 20 haftalık iki bebeğimi kaybettim o yüzden emin olmak için Altan’da baktı bebişin kalbinin attığını gördük azda olsa duyduk senin kesenin dolu olduğunu gördüğü için daha net duyabilmek adına 20 gün sonrasına gün vermiş