Kara07 @Fndafth GizemKadirr canımm hani foruma girdikten sonra bildirimler diye bir bölüm var( zil sembolü Var önünde) onun altında kendi adımız yazıyo tıklayınca özel tartışmalr var ona bakabilir misin 🤪
Mrvemre2106 GizemKadirr varya aynı şeyleri yaşıyoruz benim de aklıma yatlı gelse bile midem bulanıyor hep tuzlu yada ekşi bişeyler yesem ne kadar çok benziyor seninle günlerimizde aynı 😂
GizemKadirr Mrvemre2106 cok sevdiğim çayı bile içemiyorum ay. Sürekli tuzlu ekşi olsun istiyorum. Bu ara gaz problemi yaşıyorum karnım sisiyor bundan sebep. Kayısı hoşafı yaptim sanki rahatlatcak gibi sende de varmi böyle bisey canim
Mrvemre2106 GizemKadirr aynen canım bende de gaz şişkinlik çok oluyor doktor geçen gittiğimde gazdan çocuğu göremedi düşün yani tatlının düşüncesi bile kötü ediyor beni hamile olduğumdan beri hiç çikolata falan yemedim çayı sabah kahvaltıda biraz içiyorum akşamda çok içerdim normalde içemiyorum
GizemKadirr [bilinmeyen] valla yaaa dizlerimi cekiyorum ben karnıma doğru hapşırmadan. Düz olunca daha cok batıyor gibi 🙆🏼♀️
GizemKadirr Mrvemre2106 ben tam çay tiryakisiydim evde demlemiyorum bile hic bi şekilde içemiyorum 😢😢
Lamiyye 4ay once 5hafdalik gebeyim diyenler daha ne kadar yolu var allah sabir versin diyodum simdi kizimi kucagma aldim ve yine hamileyim )) 4+5 hafdalik herkes saglikla kucagina alsin yavrusunu
Mrvemre2106 GizemKadirr canım zencefil çayı için dedi mi doktorunuz size bana doktorum demişti iyi gelir zencefil çayı iç dedi bulantıya da iyi geliyormuş benimde evde doğadanın zencefil limon çayı var hazır paket olması bişey yapar mı acaba
Minishh Mrb arkadaşlar ben adete bı hafta kala idrar.testiyle öğrendim gebeligimi adet günüm yarın ben 20 Nisan pazartesi kan verdim 105 çıktı bugün tekrar verdim 272 çıkmış sizce yükselme nasıl?
Minishh Kara07 teşekkür ederim ağustosta boş gebelikten kürtaj oldum o yüzden korkuyorum sıkıntılı mi die kan değerleriyle takip edip doktora öle gidicem nasipse🤲
Dlrdngl HmdZfr alttan nasıl bakıyor acaba kalp atışını oradan nasıl diyorsunuz bende ilk gebelik altıncı haftam haftaya kalp atışını duymaya gidicemde başıma ne gelecek bilmiyorum korkuyorum
HmdZfr Dlrdngl canımm allttan ultrasonla bakıp kese içinde bebeği görmeye çalıştı gördük kalbinin atışınıda gördük azda olsa duyduk
HmdZfr Dlrdngl korkacak bişey yok gayet rahat ve güzel düşüncelerle git merak ettiğin konularıda doktorunla konuşup öğrenki aklında soru işareti kalmasın