guldeniz16 Kızlar selam Q-Folin diye folikasit varmış. iki tanıdığımda eşleri ile birlikte kullanıp 2. ay hamile kalmışlar. Tabi doktor önerisi ile. Aranızda kullanan yada bilgisi olan var mı ?
Hmdkk1 guldeniz16 biz eşimle kullandık 4-5 ay boyunca farklı bi marka folik asitti bizim ikimizde evlendiğimizde tüm kontrollerimizi yaptırdık bir problem çıkmadı ama folik asit desteği almak istedim doktoruma sordum önerdi 5 ay sonra hamile kaldım birde ovulasyon testleri almıştım son 2 aydırda onunla kontrol ediyordum günlerimi
hulya1406 mlsmrtgll ilk gebeliğim düşükle de sonuçlansa şuanda 8+2 hamileyim ve ikisinde de aynı folikasiti folbiolu kullanıyorum doktorlarım onu verdi hala da kullanıyorum.Tavsiye ederim.
mlsmrtgll guldeniz16 ben doktora folik asit kullanmaya devam edeyim mi dedim yok dedi ama burada arkadaşlar kürtaj sonrası kullanmışlar
Hmdkk1 mlsmrtgll yurtdışında yaşıyorum canım üstelik türkiyedeykende doktora danışmıştım folik asitlerin hiç bir zararı yok hatta hamile kalmadan 3 ay önce başlamayı öneriyorlar ben 5 ay kullandım hamile olduğumu öğrenincede doktorum kesmememi devam etmemi söyledi kullanmaya devam ediyorum
yasemin333 mlsmrtgll iki üç aya kadar bebek düşünüyorsan kullan bence zaten 3 ay öncesi başlanıyor hem vücudun kendini hazırlar bebeğe.
Busragozer guldeniz16 vallahi biz 2016 da evlendik ve hemen çocuğumuz olsun moduna girmedik ama hiç korunmadıkta Allah daha yeni nasip etti. Şimdi 8+3 teyiz daha yolun başında Allah’ın bir Lütfü şükürler olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim 🙏🏻