Meloss45 12+4 deyim il hamile kaldığımı öğrendiğimde 56.900 düm 59.800 çıkıyorum şuan sigarayı da bıraktım onunda etkisi var çok mu sizce?
Blcns Meloss45 ben de çok kilo aldım 25. Haftadayım. 12 kiloyu geçtim 🙄 çok kilolu da değilim normalde ama yiyorum işte evde olunca
September5 Meloss45 bence beden yapısıyla alakalı dert etmeyin benim 19+3 şuan ve hiç kilo almadm minyonum çünkü kendimde siz almaya müsait olblrsnz ama çabuk verirsiniz
Adaaaa Meloss45 bende 66 kilo ile hamile kaldım şuan 18*5 haftalıgım 69.8 kiloyum kişiden kişeye değişiyor almala sigarayı birden kesince yemeler artıyo galiba
Sesem Evet kesinlikle sigarayı bırakmanında etkisi oluyor ben erken doğum yapmama rağmen 40 kiloyla bitirdim inşaallah siz o kadar almazsınız.
Beyzaharun Meloss45 sigarayı bırakınca iştahınız açılmış olabilir çünkü o haftalarda pek kilo alımı olmuyor
Cerenssn Meloss45 bol bol su tüket canım ben 24 haftalığım 5 kilo aldım bol su içersen kilonu çabuk atıyorsun
Psikolog-anne Cerenssn bende 27 haftalıgım 7 kilo almışım normal mi bilemiyorum 😋 kilonuz bana yakınmış
gzdesra Meloss45 ben ilk 8 haftada 4 kilo aldım. Şimdi 28 haftalığım ve 6 kilo almışım. Hamilelikte yeni yeme düzenine geçince de kilo alınabilir.