Betim Adaaaa yok canım bebekten oluyor :) troitten korkma önlem almaz isen tehlikeli ilaçlarını içersen sıkıntı olmaz
Adaaaa Betim sizindemi ilk gebeliğiniz ilk gebelikte insan tecrübesiz oldugu için herşeye pimpirikli oluyor
Betim Adaaaa evet ilk gebeliğim 🤩doktoruma çok güveniyorum Ben .. bi de gebe olmadan önce dahiliye doktorumla devam ediyordum troit kontrolüne iki ayrı doktordan bilgilendim . Çok takmayın ilacı için 🙃
RanaaT Happykariner üzülme bu ay değilse gelecek ay kısmet olur allah a dua et allah ım en kısa zamanda çocuk nasip etsin inşallah ♥️
Mdmr1906 Happykariner kaç aydır deniyorsunuz canım? Benim ki 9 ay sonra oldu şuanda 7 haftalık hamileyim. Sakın umudunu yitirip içini karartma. Ben yakın zamanda yaşadıklarımı söylüyorum inan ki vakti vardır 🙏🏼
Happykariner Mdmr1906 7 aylık evliyim ama şubatta kürtaj yaptırmak zorunda kaldım çok yıprattı beni o yüzden şu an çok istiyorum inşallah nasip olur
Happykariner Adaaaa bende levatiron 25 mg kullanıyorum doktor yetersiz kalmış hap dedi ve 50 mg ye yükseltti . Bu arada bişey sormak istiyorum kilo yapıyor bende sizde yapıyor mu
Mdmr1906 Happykariner inşallah tez zamanda olur. Allah’ım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏼
bbhhrr5289 Merhaba bende troid hastasiyim uc yildir levotiron iciyorum ama hamile kalmaya engel olmadi evlendigim gibi gebe kaldim
Happykariner Adaaaa sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 Dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim 💕