Bulut0311 Hilallll98 bitki suya koyuyorsun duası var okuyorsun o açıldıkça rahim açılıyor ve doğum kolaylaşıyor
didim09 LittleAnne ben de sizinle aynı durumdayım 40+3 deyiz, doktorumuz pazartesi ne kadar bekleyelim dedi her kafadan bir ses çıkıyor ben de çok gerginim sizler gibi
LittleAnne didim09 evet yaa valla bekledikçe insanın korkusu artıyor inşallah kendi sancılarımız gelir hakkımızda hayırlısı❤️❤️
Edaliiii Beyza78 canım bende aynıyım ya 40+3 oldu hala gelen giden yok. Ağrı bile yok cuma günü yatış yapacaklar hiç birşey ise yaramıyor
Gamze12 Beyza78 Bebek te normalde 1 hafta geriden geliyordu o yüzden bekliyoruz her halde 41 dolunca suni verilecek
Ahmetasaf07 Beyza78 aman millete kulak asma. Tıp bile 40. Haftayı zamanında dogmuş bebek sayıyor elaleme ne arkadaşım. Seni rahatlatacakları yerde strese sokmasınlar !
Gamze12 Berfin65 ben hic bir sey anlamadim bu isten tanidiklarimda sezeryan olacaklara bile acilma varmı diye bakıyorlar baksalar belki dogumu tetiklicek😂 artık doğurmak için elimden geleni yapiyorum