MeltemNermin Gulsevin Benim bebegimde de birinde 8.9 mm digerinde 3.9mm olculdu. Mesane arkasında da 11 mm kistik yapı olculdu. Çok dua ediyorum bende gecsin diye.
Gulsevin MeltemNermin çok geçmiş olsun. Doğumdan sonra kaybolur boşluklar inş iyileşir en kısa sürede. Bende buna inanıyorum. Çünkü daha anne karnında gelişim aşamasında. Dr 1 ay sonrada kaybolabilir 5 yaşında da dedi.
MeltemNermin Gulsevin Gecen hafta gitmiştim. Pazartesi yine kontrolumuz var ama ayagım artik geri geri gidiyor.
Gulsevin MeltemNermin bende daha girer girmez bana olmusuz bişe söyleme lütfen diyorum. Çok geriliyorum. Seni anlıyorum
MeltemNermin Gulsevin Hic sormayın artık inceledikce farkli doktorlara gönderdikçe saha yeni seyler buluyorlar. Biri iyi konuşuyor biri kotu konuşuyor insan da bilemiyor ne düşüneceğini.
Gulsevin MeltemNermin insanlar ne büyük sıkıntılarla geçiriyorlar bu dönemi ama sonunda sapasağlam doğdu diye paylaşım yapanı çok görüyoruz. Okuyoruz buralarda. O sebeple dr lara da güvenemiyorum artık ☺️
MeltemNermin Gulsevin Sırf bu örneklerden güç buluyorum. Insallah bizlerde sagsalim kucagımıza alırız.
annee27 Gulsevin aynisini banada dedi kuzum onemli bisey dgl prosodur geregi kagida yazacagz onemseme dediler bnm de erkek bebis💙
Gulsevin annee27 evet çoğu kişide var ve şimdiye kadar kötü bişe duymadım. Hep geçmiş iyi olmuş bebekler ☺️Rahatladım ya 😊👍🏻
Evita Gazel0606 düzelmese bile doğunca çocuk doktoru takip edecek tedavisi var demişti doktor bana. Çok yaygın bişeymiş bu. İçini ferah tut, bu konuyu kendine stres yapma. Stres bu konudan daha riskli senin için.