Gulsevin 20 haftalığız. Dün detaylı ultrasonda doktor böbreklerinde genişleme var dedi. 5 mm her ikisinde de. Zamanla kaybolur geçer ama geçmeyedebilir dedi. Böyle bir sorun yaşayan var mı ?
AlpYus Gulsevin bizimde bi bobreginde var canim erkek bebeklerde olurmus.. biraz ilerledi surekli takip ediliyor dogunca bakcaz dediler hic birsey yapmadanda duzelebiliyormus
Evita Gulsevin evet kendi kendine düzelmişti bir sonraki kontrolde. Bazen doğduktan sonra düzeliyomuş. Çocuk dr una göstermen gerekiyormuş ama genelde olan ve düzelen bişeymiş, korkulacak bişey değil takibini yaptıktan sonra.
Zhl06 Gulsevin benim oğlumda da vardı doğumdan sonra 6 ayda bir kontrole gittik şimdi çok şükür her şey normal
Gulsevin AlpYus benimde erkek bebek. Kaç haftalıksınız siz. Ne kadar ilerledi. En son kaç mm ölçüldü ?
Gulsevin Evita banada aynısını söylediler ama tedirgin olmama yetti 😓 sizin kaç mm? 1 ay sonra mı kayboldu o boşluk ?
Gazel0606 Evita benmde bebeğimde ole bir şey söyledi doktor biri 5/6 mm ama bebeğim kız düzelir mi bnde çok korkuyorum
Gulsevin AlpYus umarım en kısa sürede geçer sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza çok teşekkür ederim😊👍🏻
Gulsevin AlpYus ben ufak bi araştırma yaptım 8 mm altında olanlar genelde kendiliğinden düzeliyormuş. Ama takipte olacak işte.
Evita Gazel0606 düzelmese bile doğunca çocuk doktoru takip edecek tedavisi var demişti doktor bana. Çok yaygın bişeymiş bu. İçini ferah tut, bu konuyu kendine stres yapma. Stres bu konudan daha riskli senin için.
Cerenssn Gulsevin banada ayni seyi soyledi ama korkulacak birsey oldugunu soylemedi olabiliyor dedi yani
Gulsevin Cerenssn evet benimde şimdi içim rahatladı. Çoğu bebekte oluyor geçiyor. İnş en kısa sürede geçer bizimde 😌😇
Tospikveannesi Gulsevin benim kızımdada vardı canım doğduğu anda düzeldi hatta doğduktan sonra ultrasonlada bakıldı ve hic bi sorun yok dendi😊kafana takma doğumda geçicektir büyük ihtimalle
Gulsevin Tospikveannesi ya ilk çocuk olunca tecrübe yok ne duysam korkuyorum 😊haklısın bana da dr sen şimdi bunu unut dedi.
Mickeylover Gulsevin bizde de oldu doktor takibini yapıyor söyleyince sorun olmuyor genelde erkek bebeklerde olurmuş. Havuzcuk biraz dışa doğru benim böbreğime de baktı benimki de öyleymiş sizden aldığı bir özellik dedi
Gulsevin Mickeylover hmm. Genetikmiş yani.şimdiden hepimize geçmiş olsun diyelim o zaman ya 🙏🏼😊çok teşekkürler.