seymaveminik yefeninannesi canisi çatladım diye hemen moral bozma yağları kullanmaya devam et ne kadar engellersen o kadar kâr🙂
Esmaal yefeninannesi al bendende o kadar.insan görünce üzülüyo ama bebişlerimiz iyi olsun😊.göbeğime bakmak istemiyorum 😏
SedaBakrl yefeninannesi bende çatladım ama yapacak birşey Yok doktorum bünye meselesi dedi ne kullanırsan kullan yapar genede dedi.
yefeninannesi seymaveminik aynen bioil kullanıyordum haftada bir de zeytinyağı badem yağı karışımı sürüp bekletip duş alıyordum düzenli yapamasam da bunları 😢 devam edicem bakalım daha da artmasınlar da Bir de acımaya daha da kaşınmaya başladılar bugün
SevDin yefeninannesi ayy maşallah bişey kalmamış rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hiç kafanıza takmayın onlar dünyanın en güzel izleri 😍
yefeninannesi Esmaal aynen onlar sağlıklı olsunlar da yeter ki 😍bende kabullenemedim daha sürekli bakıyorum göbeğime 😔
yefeninannesi firdevs normal de kaşınmazdı hiç dün sabah acı ve kaşıntı hissettim ama tırnaklarımla kaşımadım hiç bu sabah uyandığımda farkettim ki mor mor kırmızı kırmızı izler ve acıyor karnımın altı eşofmanım iz yapmıştır dedim teselli ettim kendimi ama geçmedi tabi ki eşime gösterdim evet çatlamış dedi 😔😔😔
yefeninannesi SedaBakrl aynen sanırım bünye meselesi benim annemin hiç çatlağı Yok ama benim oldu işte
Simgekocak 27+4 günlük şuanda lierac,badem yağı, bebek yağı kullandım başta azdı şimdi her geçen gün artıyor olacağı varsa oluyor anlıcağınız
ozgesoy28 yefeninannesi Valla bende 30a kadar durdum durdum heh dedim sıfır çatlak neler kullandım lierac bile kullanıyorum 32 biticek çatladım 😔 yapcak bişey yok ama morelim çok bozuluyo 🤷🏼♀️
yefeninannesi ozgesoy28 aynen en azından elimizden geleni yaptık yapmayıp çatlasaydık belki de yağ kullanmadım ondan oldu diyecektik en azından elimden geleni yaptım özen gösterdim ama yine de oldu diyerek teselli bulacağız mecbur napalım 🤷♀️
hande123 yefeninannesi vazelin hepsinden iyi emin ol daha yaplı bırakıyor diğerleri emiyor hemen vazelin uzun süre yağlı bırakıyor hiç canını sıkma bence olabilir yani hepimizde olabilir sonra estetik olursun 😁
Nur yefeninannesi kız genetikse ne kremler ne de baska bir sey işe yaramıyor (: bende çatladım 31+2 haftalık oldum
yefeninannesi SevDin amin hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🤲 aynen bu yavrumun izleri der mutlu oluruz ilerde tabi şu an biraz şoku atlatıp alışma süreci var 😂🤭
firdevs Ben gliserinli krem aldım 8₺ ye onu sürüyorum her yerime şimdilik bişey yok ama olmayacak anlamına gelmiyor bakalım görcez sonlara doğru 🙈
firdevs yefeninannesi demekki olabiliyor canım hepimiz çatlayacağız desene 🙈 bebişlerimiz sağlıklı olsunda 🙏🙏