Serdogrul Rumeysa_f oğlum 1 aylık ve doğduğundan berı huggıes kullandım. Gerçejten cok memnun kaldım ama sleepy de denedım oda güzeldi. Geçen gun marketten merak ettiğim için molfixin yenı dogan deneme paketini aldım onunda dokusu gayet güzeldi. Ama huggıes devam bızde 🙂
MeryemFatih Rumeysa_f sleppy aldım prima da var yedekte ama sleppy kullanmak istiyorum çok beğeniyo herkes umarım bizim kız da beğenir 😂
NuranGr MeryemFatih Bu arada migrosda huggies yenidogan 1 ve2 numarada bir alana bir bedava var paketi 14 e geliyo
Nulu Hemen hemen her bez markasını denemiş biri olarak molfix ten asla şaşmam derim (bir tek sleepy yi denemedim onuda almayı düşünüyorum çok olumlu şeyler duyuyorum etraftan belki molfix favorime rakip olabilir bakacağız 😁)
Gizemgizem Rumeysa_f ben sleepy merhaba paketi aldim. Ilk basta uygun olan bezle baslamak istedim baktim olmuyor begenmedim degistirecegim.
DilekAlkanat Sleepy aldim bende nasil baslarsa oyle gider prima gereksiz pahali sleep yenidogan da 70 adeti 15.90tl ve cevremde kullananlarin hepsi memnun bugune kadar hic sikayetini duymadim.