Gizemito Oğlumuz olursa Uraz Bulut Kızımız olursa Umay Birce en başından belliydi hiç değiştirmeyi düşünmedik hamile kalmadan önce bile belliydi kafamda eşimde ailelerimizde çok sevdi şükür 🥰🥰🥰🧚♀️
Yesilim minikinannesi_ Valla bende anlamadm bebegim dogmus babası dısardan gelyo bak nidamız oldu diyorum öyle uyandım bu aralar cok bebek görüyrm rüyamda zaten 😂😂 bu seferde ismini gördm ama hep dua ediyordum Allahım hayırlı isim hangisiyse bana yardım et diye
minikinannesi_ Yesilim 23. Haftamdayım sadece dün gece gördüm tam net hatırlamıyorum ama çok güzel bir bebekti sadece o aklımda kalmış. Belki doğana kadar bir daha görürüm bu sefer senin gibi isim söylerim inşallah 😂
Fatos_alparslan38 minikinannesi_ canım bende kızım olursa neva oğlum olursa aras düşünüyorum baklım hayırla gelsin iniallah
Yesilim minikinannesi_ ayy inşallahhh rüya gördükten sonra sağ tarafına yatarsan yani görüyosn uyanıyosn ya ozaman sağ tarafına yat rüyank unutmazsınnn
Yesilim minikinannesi_ sol tarafına yatarsan unutuyorsun deneyeblrsn 😂😂 uykular hakkında cok fazla arastrma lar yapyrm astra seyahat gibi falan ordan biliyrm biraz bseyler