Sedaslan Cemcememre kargo dahil 3 parca tulum,eldiven,şapka 80 tl. Ürünün kalitesi çok güzel pamuk yumuşacık işçilikte kusursuz fiyatı bana iyi geldi. İki isim olduğu için 80 tek olsa 75e gelio
Cnsuercnnn minicikbirmucize mucize minikler diye sayfa bar oraya yaptırabilirsin ben arkadaşıma almıştım şimdi kendi kızıma yaptıracağım :))
minicikbirmucize Raziye42 görürsünüz inşallah benden söylemesi hiçbirşey yapmayın riskiniz de varmış ben evi süpürsem kanamam oluyor sadece yemek yapıyorum şuan 38 den önce doğururum diye korkuyorum Allah hepimizin yavrularını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Raziye42 minicikbirmucize amiin inşallah cümleyle cnm bnde çpk korkyrm 20 haftalk kaybm var daha önceden
Sibelgokhan minicikbirmucize ben @mucizeminikler de yaptırdım çok da memnun kaldım tavsiye ederim. https://i.imgyukle.com/2020/04/14/QcVTyP.jpg
minicikbirmucize Sibelgokhan çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah bakayım bende bu sayfaya teşekkürler 🙏👍
minicikbirmucize ongelukkig bayıldım bu sayfaya büyük ihtimalle buraya yaptırıcam çok teşekkürler 🌸☺️
minicikbirmucize Hatice_001 uniqona baktımda kanatlı tulumlardan yapmıyor kanat dikiş yapıyor pek beğenmedim bu yüzden
Yavuz-Elif Instagramda gafull_battaniye diye bir sayfa var arkadaşım kızı için yaptırdı.Ben de oradan yaptırmayı düşünüyorum.Gercekten kaliteli ürünler ama bir tık pahalı çünkü nakış şeklinde yapıyorlar.
MNaz Defnehobi Yalova sayfasına yaptırdım bugün elime geçti kumaşı yumuşacık bı çok yere göre uygundu
minicikbirmucize Raziye42 ovv 20 haftalık mı kocaman bebekmiş çok geçmiş olsun canım kötü düşünme iyi olsun güzel şeyler düşün bebeğin de etkilenmesin şimdi kaç haftalıksın
neith minicikbirmucize ben poku_kids diye bir sayfaya yaptırdım. Hem fiyatları uygundu, hem de özel tasarım yapıyorlardı. Diğer sayfalara rica etmiştim ben istediğim şeyi ama hiç biri ilgilenmedi. Poku Kids ise inanılmaz ilgili diyebilirim mutlaka bir bak.