minicikbirmucize Kızlar instagramdan isimli bebek tulumu yaptırmak istiyorum esilaaaksesuar isimli hesap güvenilir mi yaptıran var mı yada hangi hesaplardan yaptırdınız yardımcı olursanız sevinirim
Trnbrna minicikbirmucize princessbrideherbaby sayfasından yaptirdim evlenmeden önce gelin sabahlığımı da bu sayfadan yaptirmistim simdide kizim icin hastane çıkışı yaptirdim güvenilir sayfadır.
Dncseymaa minicikbirmucize Biz eşimle tasarlayıp kendimiz baskı yaptık 🥰 Eşimin baskı üzerine dükkanı var virüsten dolayı kapalı eğer açıyor olsaydık yardımcı olmayı çok isterdim 🙏
Raziye42 Aysenur19 bemde bayadır takip ediyorum baya memnun kalan var arkadaşlrm da yaptırınca güvenlr gelsi açkcası ben daha 22 haftalığım 28. Hafta da sipariş vercm inşallah 🤲💞
Nrglzrl Bende tugbakugu_forbaby sayfasına yaptırdım profilimde fotoğrafı var bakabilirsiniz çok memnun kaldım jakarlı kaliteli kumaşları 😍
Raziye42 minicikbirmucize iyi bir zaman sizin için maşallah inşallah bende görrm o haftaları ben riskli gebeyim o yüzden de korkyrm
Deslem minicikbirmucize zeyneptasarimm canım annemin ark. Ben ona yaptırdım gayet güzel nakış işleme yapıyor
minicikbirmucize Raziye42 görürsünüz inşallah benden söylemesi hiçbirşey yapmayın riskiniz de varmış ben evi süpürsem kanamam oluyor sadece yemek yapıyorum şuan 38 den önce doğururum diye korkuyorum Allah hepimizin yavrularını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Sedaslan minicikbirmucize Shtasarim atölyesi diye bir sayfada yaptırdım çok memnun kaldım resmini atayım da bak
Sedaslan minicikbirmucize ay atamadım beceremedim:):):) direk sayfaya bak istersen yiğit alp arslan olan benim:)
Papatya4 minicikbirmucize görümcem yaptırdı hediye olarak ciccek sepetinden hem çabuk geldi hemde kumaşı hoşuma gitti tafsiye ederim.