ayminaninannesi Cuma günü beta 50 idi dün karnım ağrımaya başladı hafif kahve ve açık pembe tonu kanama oldu acile gittim tekrar kan verdim oradaki ebe adet kanaması olabilir dedi betaya baktılar 14 e inmiş kimyasal gebelik olabilir kanama oluncada beta düşebilir sen kanaman bitince tekrar kan ver değerin yükselebilir dedi umudum bitti suan çok kötüyüm sizce yükselir mi mutlaka tekrar kan ver dedi bana kafam durdu 😔😔
Homesweethome ayminaninannesi Çok üzüldüm sizin adınıza ama maalesef yukselmiyor :(ben de yaşadım aynısını adetim 5 gün geçtikten sonra kanama başladı beta sifirlandi:(
Gulsen21 ayminaninannesi canım çok üzüldüm 2 ay önce aynısını bende yaşamıştım kimyasal oldum hakkımızda hayırlısı üzülme stres yapma ben çok stres yapmıştım çok ağlamıştım ama Elimizden bişey gelmiyo seni çok iyi anlıyorum kimyasal gebeliği hiç bi şekilde durduramıyolar zaten sağlıksız olduğu için tutunamadığını söylemişti doktorum 😔
AsyaNildaa Gulsen21 kuzum benim de adetime 3 gün kala idrar testim aynen böyle çıkmıştı.cok şükür şimdi 13+5 haftalık olduk.hayirli olsun kuzum 🤰🥰😘
Gulsen21 AsyaNildaa maşallah size canım benim inşallah benimledir meleğim 😘😘 Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bitanem😘
Erdeminannesi0219 ayminaninannesi kalabilirsiniz tabi neden olmasın ama doktorlar 3 4 ay rahim dinlenmesi için uygun görmüyor korunmadan ilişkiyi.
Zbyde_doruk01 ayminaninannesi kalınır tabi canm arkadaşımın 3 öyle oldu sonra ki ay hamile kaldılar inşallah sende öyle olursun 🤲
Gulsen21 ayminaninannesi tatbikide kalabilirsin canım hiç üzülme arkana bakma kafana takma olur Allah’ın izniyle bende seninle aynı şeyleri yaşadım 2 ay önce 😘
Zbyde_doruk01 Gzmkk ayaklarını yukarı kaldr sürekli yat birde düşük önleyici igne var doktora danış ondan yaptır geçmiş olsun
Gulsen21 Gzmkk canım dinlen çok ayakta kalma birde doktorlar genellikle böyle olunca iğne yada ilaç veriyo hakkında hayırlısı inşallah meleğini sağ Salim kucağına alırsın üzülme stres yapma 😘
Zbyde_doruk01 Gulsen21 hamilesin canm bende adetime 2 gün vardı yaptım daha koyu çıkmıştı rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah 🤲
Gzmkk Zbyde_doruk01 hap olarak kullanıyorum ama kesmedi yarın doktora gidicem kese görünür dedi o zaman belli olcak çok mutsuzum morelim sıfır
Zbyde_doruk01 Gzmkk Rabbimden umut kesilmez biz artık tüp bebek tedavisi için merkez bakmaya başlamıştık dua et bol bol Meryem suresi oku suya iç yumurtaya can veren rabbim inşallah sanada bi emanet verir🤲
Seherbektasb Gulsen21 cnm bnmde, 3 gun gecikti silik cıktı sonradan doktpra, gittim kan, tahlili verdim malesef negatif, hamıle, degılsın iz, deddı, sonradan, cıkan, cızgıler geceriz, bnde, de oyle, oldu,
Gulsen21 Seherbektasb haklısın canım o yüzden erkenden kaptırmak istemiyorum kan testi yaptırıcam inşallah bi kaç gün daha geçsin istiyorum
Selvii Gulsen21 kuzum inşallah gebeliktir yani şöyle söyleyim yüzde elli çok yeni bir gebelik olduğu için yüzde elli de adete yakın zamanda maalesef silik çizgi beliriyor en güzeli kan testi ya da bir hafta daha bekleyebilirsen tekrar yap inşallah gebeliktir kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gulsen21 Selvii Aynen canım bende öyle bekleteyim direk kan veriyim dedim normalde geciktiğimde yapsam bile böyle bi çizgi hiç görmüyodum 3 gün önce böyle silik çıkınca insan ümitleniyo biraz hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkese versin 😘🤲🏻