Damla_K Gulsen21 markaya göre degisir canım tabi 5 dk icindeki gecerli diye biliyorum sen az daha bekle kan ver garanti olsun 🥰 insallah vardır sonucu da yazzz
Sunay10_ Gulsen21 haber ver bizede allahım gönlüne göre versin inşallah allahım güzel sevinci yaşatsın 🙏
Gulsen21 merveyakar göğüslerimde Hafif ağrı var ama şişlik oldu baya kasık ve bel ağrım 2 gün önce başlamıştı bugünde sırt ağrım başladı
hseda Gulsen21 aynı durum benimde başıma geldi canım . Sonradan belirginleşti ve seninkinden daha soluktu ikinci testimde negatif çıkmıştı ama daha yeni olduğu içinmiş şuan 37 haftalık olduk bile 🤰🏻❤️
Gulsen21 hseda maşallah size canım allah inşallah kucağına almayı nasip etsin kuzum teşekkür ederim 😘😘
aktkr Pcoslubiranne 5 dk dan sonrasına inanmayın diye yazıyordu üstünde 10 ve 20 yanıltıcı sonuç veriyor zaten
Belmaaa Gulsen21 hiç belirtim yoktu sadece çok düzenliydi tahmin ettim haaa tek belirti kaynanam rüyasında görmüş ben de öyle şüphelendim 🤣🤣
Sbuzma Gulsen21 sadece dikkat et yeterli ağır kaldırma uzanma her ihtimale karşı en yakın aile hekimliğine gidip kan ver bu hafta neticeyi yazarsın ❤️