__birafitap__ Elif0 bence 7 veya 8. Haftada git bende 5+6 olduk ama geç döllenme oldu doktor tekrar hesaplayacak o yüzden baya baya geç gidicem
Elif0 __birafitap__ bugun kan verdim 344 olmuş değerim iyi mi sizce 5 gün önce ilk öğrendiğimde 30.12 ydi
meliccccc Elif0 cok iyi artmis canm simdi gitme doktora kese bes binin ustundeyken gorunuyo haftani takip et 6 7 haftlikken git hem beebegi hemde kalbini duyarsin insallah. Saglikla kucagina al insallah
__birafitap__ Kızlar betanın 2 kattan fazla artması tehlikeli mi geçen çarşamba 28 olan değerim dün pazartesi günü 540 olmuş hep 4 katına cıkmış dış gebelikte falan oluyor mu böyle 😥
meliccccc __birafitap__ saglikli oldugu icin artiyo.. zaten en az iki kat artmasi gerekiyo kesinlikle iki kat artacak diye bisey yok.. hayirli olsun gayet guzel sonucunuz
Gulen_91 __birafitap__ canım sorun olmaz benim ilk 80.8 ikinci 280 üçüncü 1156 dördüncü 5534 olmuştu şimdide 27+3 haftalık olduk oluşum olucak
Emine_Leyla Gulen_91 canm benimde bi kan verdim 70 5 gun sonra verdim 1833 çıkmıştı artması iyi bişey dediğin gibi artmasa kötü sağlıklı bi şekilde kucaklarimiza aliriz insallah😍🌷
Emine_Leyla Elif0 benim adet günümde 70 'di canm simdi 30 haftaligiz artış varsa sıkıntı yok stres yapma kuzum🤗🌷
Mervegcl 4 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı kan testi de yaptırmam gerekir mi yoksa direk doktora mi gitmeliyim buradaki hesaba göre 5+0 ım şuan
Elif0 Cok sağolun kızlarr icimi rahatlattınız kan artıyor ama sağlıklı mı falan diye kontrole gitsem cok mu erken gitmis olurum henüz hic gitmedim
Gulen_91 Elif0 canım keseyi görmen için kanda en az 5000 çıkması gerekiyor sen 2 günde bir kan ver 5000 i gördüğünde git bence en azından keseyide görmüş olursun erken gidersen tekrar çağırır