Naz1988 Ashleemam evet canım suan 22 haftalık ıkız hamıleyim darısı senın basına benımde ılk hamileligim kımyasal gebelikti
Bahartesi Ashleemam Canım ben çektirdim. Hiçbir ağrım olmadı. Ki doktorum adet sancısı gibi bir acı olacak demesine rağmen o bile olmadı. Herkes sakın narkozsuz çektirme acıyor falan dedi ama narkozsuz çekelim dedi doktorum hiç acı hissetmedim.
Elizzz Ashleemam vajinismus hastasiydim gectigimiz eylül ayindan cocugumuz olmuyor diye bazi testler istendi hsg filmide vardi icinde ist.zeynep kamilde cektirdim sadece 5 dakika sürüyor aci ve agri olmasi kisiye gore degisiyor bende cok iltihap varmis biraz agrim oldu ama adet agrisi gibi korkmayin sakin ben anestezi olmadan devlette yaptrdim ben olduysam her kes yaptirir☺😉
Elizzz Ashleemam ayrica filmo cektirdikten sonraki ay hamile kaldim🙈 su an 6.5 aylik hamileyim cok şükür Insallah sizinde olur🤲🌸
123merve Ashleemam ben iki defa yaptırdım canm ilk yaptırdığımda doktorla tartıştık çok ağrılıydı diğerini İstanbul’da yaptırdım hiç acı hissetmedim korkulacak bişi değil yani 😊
Heechan Hic abartildigi gibi degil. En fazla 3 dklik adet agrisi cektigini dusun, muayene cubugunu cikardigi an hersey bitiyor. iyiki anestezili yaptirmamisim. 3 dk icin o kadar para vermeye degmez yani. Cok sukur ertesi ayda hamile kaldim🤗
hava123 Ashleemam Gecmıs olsun Rabbim tez ve hayırlı vakitte doldursun kucagınızı ınsaallah , evet bende yaptırdım hic korkma evet ilaç verirken rahme biraz ağrı oluyor ader sancısı gibi ama inan verdikten sonra ayaga kalkınca geciyor yani en azından bende oyle olmustu
Gul32 Yaptırdım. Anestezili yaptırdım ama zaten yarim saat içinde uyandım, sonrasında da bir sikayetim olmamıştı . Anestezi almayanlarda da kişinin acı eşiğine göre ve sanırım tüplerin durumuna göre ağrı- acı değişebiliyormuş
Mervis14 Canim Bende cektirdim ve Cok korkuyordum herkez cok agrili oluyor diyordu bende Hic agri olmadi özelde cektir bence istanbuldaysan sana cektirdim yeri söyleyebilirim 800 tl ödemistim
Nur5516 Ashleemam ben çektirdim anestezili hiç bişey hissetmedim o esnada uyuyorsunuz zatn ama kişiden kişiye değişiyor ben korktuğum için anestezili çektirdim
Degisken 5 dk için 1000 lira vermemek adına devlette çekildim. O 5 dk acıdı sadece sonra hiçbirşey olmamış gibi devam ettim . Yine olsa yine aynısını yapardım.2 ay sonrada hamile kaldım
nimet_52 Ashleemam canım Bi kere normal çektirmeye gittim çektiremedim daha ilk başında kalktım masadan canım yandı çok sonra anestezi li çektirdim 2 yıl sonra tekrar çektirmem gerekti bu sefer Echomar da anestezi almadan çektirdim çok rahattı onların aleti cihazı felan son teknoloji can yakmıyo hiç
Sumeyyeture Ashleemam ben yaptırdım yaptırmadan internetten araştırdım işte herkes narkoz alın demiş ben istemedim almadım da öyle abartılcak bi acısı yok bende olmadı kişiden kişiye değişirmi bilemem
Ashleemam Sumeyyeture bende bilmiyorum cokda emin değilim klinikte olucagıni için anestezi için hastane dedi ama virüs den dolayı cok önermedi