Havvamurat deletedmom126 11+4 olduk persembw cinsiyeti öğreniriz erkek olursa diğer oğluma gelen bı dünya hediye var onları kullanırız az alırız eğer kiz olursa 25.haftada falan baslarim
incikinannesi deletedmom126 14+5 olduk canım🌸alışveriş henüz bişey almadım🤷🏻♀️ Bebek arabasından başka, doktorum cinsiyeti kıza benziyor ama alışverişe başlama dedi ama artık yapmak istiyorum sıkıldım bende
saramomy deletedmom126 12 haftalık olduk cinsiyet belli değil daha o yüzden pek bir şey almadım kendi ördüğüm yelek ve 3 patik var birde 2 tane zıbın takımı var unisex alıyorum şu an cinsiyet kesinleştikten sonra hem örmeye hem almaya devam edeceğim yavaş yavaş😂😍
Tatlisannedilekk deletedmom126 14+6yım cinsiyetimiz belli değil göstermiyo kendini yaramaz😀 birkaç bişey aldık ama daha erken alışveriş için, cinsiyetimizi öğrenelim de 2-3aya başlarız alışverişe🤗
Gizemito 13+5 olduk 🥰🥰🥰 minik minik bir şeyler alayım diyorum ama kararsız kalıyorum. Cinsiyetimiz de çok net değil %51 erkek dedi doktorumuz ama 🤩
Nilicann Merhaba canım 11+1 olduk bugün kahverengi biraz lekelenmem oldu canım çok sıkıldı. Sağlıklı mı diye düşünmekten kafayı yicem. Alışveriş işini sanırım 6 aydan sonra yaparım ben
Bahartesi Nilicann 6. Haftamda bir kanamam oldu çeşmeyi açmışsın gibi ve bir saat öyleydi. Sonra durdu. Ondan beri kahverengi bir leke var. Hayırlısıyla birşeycikler olmaz. Gönlünü ferah tut. 💙
Sinempl Nilicann ya bende aynı durumdayım. Yarın doktora gidicem, düşünmekten bir hal oldum bugün 11+4 üm
Mrft Nilicann benmde oldu gecen hafta 12 haftaliktim bi sknti olmadi cok skur canini skma cnm dktr ilac werdi yrn gt wersin sanada mtlaka al onu nolur nolmaz die
TheNewMom 11+5 izz 6. Aydan sonra başlayacağım inşallah çanta aldım battaniye vs. Bir yandanda erkenden almak istemiyorum
Gizemito deletedmom126 ayy ne bileyim sarı renk battaniye kırmızı renk cam biberon ateş ölçer beyaz renk zıbın 😂😂😂 yani biz biraz saçmalıyoruz farkındayım ama alıyoruz 🙊
Heyecanlianne- incikinannesi bana da aynısını dedi 15 haftalıkken acaba değişirim 🤷🏻♀️ Yüzdelik vermedi gerçi sadece benzetti
incikinannesi deletedmom126 Evet canım ya çok heyecanlı net bişey deseydi direk almaya başlardım da doktorum net bişey diyemedi o yüzden bende bi müddet daha sabredicem ama içime kız doğuyor 🤗
deletedmom126 incikinannesi ya canım benim en büyük hayalimdi bebeğime alışveriş yapmak ama ciddi anlamda isteksizlestim virüs ten dolayı psikolojim bozuldu 😣🤮
RuzgarsMommy deletedmom126 Anacim ortalik zaten karışık 😅 daha cinsiyetleri belli değildir o en az bi iki defa değişir durun şu şeyler bitsin gönlünüzce alın 😁 Ağustos da dogurcam daha bisey almadim
Mutlu_hamis saramomy Bende aynı senin gibiyim sürekli yelekler hırkalar örüyorum belli olsada artık ona göre ya pembe va mavi örsem sıkıldım karışık renklerden
deletedmom126 Gizemito hahah 😂 ya deme öyle kuzum çok güzel şeyler almışsın inşallah devamını alırız en kısa zamanda allah kocalarımızı güç kuvvet versin onlarda çalışıp parayı bize versin biz halledersiz🤷😂😂💃🥰🥰🥰
Tatlisannedilekk deletedmom126 öyle düşünüyorum cnm zaten şimdi virüs yüzünden ortalık karışık hem daha erken haziran temmuz gibi başlamak daha iyi olur. Bakalım artık zaman ne göstercek cnm😊