nuryadaperi sinem-yildiz evet benim de birden bire aklıma geldi anlamı söylemesi falan herşeyiyle hoşuma gitti ama yine de bekliyoruz belki daha güzel bir isim buluruz diye yani eşim daha doğrusu henüz tamam demedi ama bence tamamdır 😁
sinem-yildiz nuryadaperi bizde de durumlar öyle kendi bakmıyor kasmıyor benim bulduğuma da onay vermiyor ☺️ Hayırlısı yine de zaman var diye diye son 3 aya girdik ☺️
Yeldaycl sinem-yildiz evet anlamı çok hoş adlarıyla yaşasınlar inşallah ben ismime yakın olduğu için tercih ettim ☺️
senathesena sinem-yildiz Biz de bulamıyoruz 25 haftalığız artık ismi seçip isimli yaptıracağım ürünleri sipariş etmek istiyorum yavaş yavaş. Bakayım ben de yazılanlara☺️
sinem-yildiz senathesena bak tabi fikir olsun nedense erkek isimleri seçmek daha zor gibi ben 12 haftalıkken öğrendim cinsiyetini şuan 27 haftalık hala net bulamadım bir şey ☺️☺️😘
Sese2 Bizde Mert Ali koymaya karar verdik 💙🦋 diğer seçeneklerimiz Aras, Alparslan ve Kerem di fikir olsun canım😘 isim önemli anlamı güzel olsun ismiyle yaşasın😘😘
sinem-yildiz M-o-r-58 evet çok doğru isim gerçekten etkiliyor o yüzden çok iyi araştırıp karar vermek gerekiyor teşekkürler öneriler için ☺️😍
Zbyd_plt4653 sinem-yildiz benim kızım olacak nasipse ama cinsiyetini öğrenmeden önce erkek olursa diye tunahan ve hamza eren isimlerini düşünüyorduk belki sanada fikir olur diye yazayım dedim 🤗