nuryadaperi sinem-yildiz bizim ki de erkek tuğrul , merih , kerim isimleri arasında kaldık. Net karar vermedik daha zamanımız var diye… eşim en çok tuğrul ismini beğendi ben de kerim ismine çok çok ısındım bakalım ☺️ Tavsiye olsun diye söyledim… merih ismi de hoşuma gitti aslında değişik :)
Nisa-Nalbantoglu sinem-yildiz Efe olucak bizimki. Egemen Özgür tarzı isimleri de çok seviyorum düşünebilirsin. Eşin veya senin ismine uygun bi şey bulmayaçalışabilirsin son ihtimalle :)
nuryadaperi sinem-yildiz evet benim de birden bire aklıma geldi anlamı söylemesi falan herşeyiyle hoşuma gitti ama yine de bekliyoruz belki daha güzel bir isim buluruz diye yani eşim daha doğrusu henüz tamam demedi ama bence tamamdır 😁
sinem-yildiz Haticebulent hayırlı olsun sağlıkla gelsinler güzel isim düşündüğüm isimler arasında 😘☺️
Didi6 minikinannesi_ Hevesini kırmak istemem, ama Elisa ismini iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
M-o-r-58 sinem-yildiz özümüzden isimler koymayı sevdiğim için oğlum olursa Abdülhamid koymayı düşünüyorum 😍 büyük oğlumun adı Muhammed Turan. İsim karakteri etkiler anlamı en güzel isimlerden seçmenizi dilerim 🤗
sinem-yildiz M-o-r-58 evet çok doğru isim gerçekten etkiliyor o yüzden çok iyi araştırıp karar vermek gerekiyor teşekkürler öneriler için ☺️😍