Esarikay Simgee987 ben Güzelyalı Yasemin ilkit e gidiyordum. 20 gün önce doğum yaptım. Tavsiye ederim doktorum şahane bir doktor
Lina1 Simgee987 Özel Altınkoza Hastanesı doktorumu 35 haftada degıstırdım sımdı çok memnunum 9 ayım boşa gıtmıs keske en baştan Ersin Sürmelilere gitseydım 🤗
Ask_H Simgee987 Gökmen sukgene gidiorm özel kliniği var doğumuda güzelyalı hastanesinde düşünüorm kısmetse
_Mother_ Lina1 daha önce kime gidiyordun neden kararın değişti bende aynı hastaneye gidiyorum da bilgi verir isen
Sentrk Simgee987 ben omür tip merkezine gidiyorm gebeligim sürecince ucuncu doktor degisikligim..bu son gittgm doktor harika..kadriye sapmaz muayane ucreti 80 tl..hastane biraz eski ama doktorum on numara
Lina1 Simgee987 80₺ muyane ücreti bir çok hastaneye göre fıyatı gerçekten uygun güzelyalı hastanesı pahalı dıye bılıyorum gerçi her doktorun fıyatı muayene ücreti farklı
Mugedanis Seyhan Başkent Hastanesi Doktorum Hakan Kalaycı muayenesi 196₺ doğum 1.200 dediler İlk oğlumda Ortadoğu Hastanesine gitmiştim Önder Başeğmezdi doktorum çok memnundum Hakan Beyde hastası çok olan bi doktor perinatolog kendisi .
seymaklc Mugedanis bu doğum ücreti güncel mi ? Bnde başkente gidiyorum ama doğum pahalı olur die düşünmüştm
mavimerve Mugedanis bende ilk zamanlar Hakan beye gidiyordum ama o kadar yoğun ve kalabalık ki çok sıra bekliyorduk her gittiğimizde 😔
Arzu0101 Sentrk Kadriye hanımda doğum yaptım canım kesisiz ve dikişsiz ebeler harika bı daha olsa bı daha giderim çok iyi bı tercih yapmışsın 🤗