• Gebelik
  • 26 ve 27 haftalık olanlar buyrun 🤰😂😂

22.haftalık iken gitmiştim kilosu 575 grmdı😁şuan 26 haftalığım bu hafta gidicem bakalım kaç olmuş ? Sizin kaç acaba

27+1’im 1 kilo olmuş öyle dedi doktorum☺️

Simgeakkurt 23 haftada gitmistim en son 580 gramdi 🙈 bu ayki kontrolü erteledim gitmiyorum istanbulda yaşıyorum ve Pendik devlet ve Marmara eğitim araştırma koronalilari tedavi ediyo bana en yakin iki hastane bu digerleri 2 şer vesait doktorum hareketlerinde sorun yoksa 30 haftaya kadar erteleyebilirsin dedi bakalım 27+2 yim şuan

Esinymn maalesef yaptiramicam gerci ilk oglumda da yaptirmamistim doktorum kilo almadığım için gerek görmemişti yine kilo almadım 2 kilo aldım sadece daha

Simgeakkurt 22+1 iken 574 gramdı 23+1 ile uyumlu demişti doktor şimdi 26+2 yim yarın gidicem bakalım

Simgeakkurt selam cnm, 23+4 707 gramdi, suan 27+1 de bu haftaici gidicem, seker yuklemesi yaptiricam

Esinymn ben yaptırcaktım ama devlet hastanesinde iki tane kadın doğumcu var birinde virüs çıktı biri de yaşından dolayı ayrılmış şehir hastanesine iki otobüsleri gidiliyor o yüzden yaptırmıcam

Esinymn ben en son ayrıntılıya gittim ne kadar geç gelirsen o kadar iyi dedi doktor 3 hafta oldu gideli

Baharbal bende ayrıntılıya gittim en son işte ama çok da merak ediyorum kızımı 😍