MehtapAhmet Hamileliği yeni öğrenen arkadaşlar . Virüslü günlerde hangi hastaneye gitmeyi kaçıncı haftalarda gitmeyi düşünüyorsunuz ?
Nur_nur06 MehtapAhmet Çiğdem gülerin muayenehanesine gidiyorum canım 17 haftalığız 1 ay önce başladım
Elifisgrn MehtapAhmet Eğer imkanın varsa özel hastahane yerine özel muayenehaneye gitmeni tavsiye ederim en azından paranla rezil olmazsın. Ben Ankara’da Çağrı Gülümser hocaya gidiyorum doğum için lösante hastahanesine gidicem çok sakin bir hastahane şiddetle tavsiye ederim
Gizemito Merhaba, hamileliğim başından beri medical park a gidiyorum. Doktorum Ertan Öztürk oraya devam ediyorum şimdilik sorun yok 😟
Odymerve Ankara’dayım bende mart ayında öğrendim gebe olduğumu ilk özel hastaneye gittim simdi devlete gidiyorum 9. Haftadayım ilk altıncı haftada gittim bida gitmedim. 12 olunca gideceğim
MehtapAhmet Odymerve Gözünüz aydın şu süreçte ilk haftalarda olmadıgı sürece ev en sağlıklı yer sanırım 😅
MehtapAhmet aselarzum35 Bende özel düşünüyorum ama doktor konusunda henüz karar veremedim kime gidiyorsun ?
MehtapAhmet Elifisgrn Öylemi dersin aslında hastane daha kapsamlı doğum sonrası ünitesi vs donanımlı diye düşünüyor insan 🤷♀️