Selliinn Arkadaşlar merhaba acaba aranızda regenesis max kullanan var mı, 12 haftalık hamileyim daha devam etmem gerektiğini söyledi doktorum sizler kullanıyor musunuz yada ne kadar kullandınız.
cocukgelisimcianne_ Selliinn bende 4 haftalıkken başladım günde bir tane olarak şuan 19ncu haftaya giriyorum ve doğuma kadar devam etmemi söyledi doktor zengin bir vitamin türü zaten sürekli kullanmak gerekiyor ben bazen içmeyi unutuyorum ama kullan diyorsa kullanmalıyız
Deletedmom137 Deletedmom138 decaviti bir kere içmedim tipinden ötürü boğazımdan geçmezdi herhalde kocaman bşey😅sağlık ocağıda kakalıyor onu habire bana istemıyorum var dıyom😂
Deletedmom137 Deletedmom138 kız bikere regenesis içip kusmam geldi kustumda amma nasıl ahahaha balıktan soğumama sebebiyeti verdi😂
Deletedmom138 Deletedmom137 ayy zaten ondanda tiksinirsem içecek ilaç kalmicak. 😁 bol suyla iç nefesini tut 😁
Kdzeregli Selliinn 3 aylıkken başladım 8. Ayıma giricem hala kullanıyorum sanırım doğuma kadar devam 🤦🏼♀️
molsalkim Ağza balık kokusu gelmesi çok kmtü oluyo o yüzden yatmadan önce içiyorum çok faydalı ve etkili bir ilaç 👍🏻
Zynp01 Deletedmom137 ya herkes öyle demiş ama sanırım bitek bna balık tadı gelmiyor🤭 ilaca hassasım progestanı içemiyordum kusuyordum bunda da yorumlardan dolayı öyle olck diye çok korktum ama çok şükür olmadı
Zynp01 Selliinn bana 12. Haftada folik asiti bıraltırdı vitamin filan da vermedi değerlerim tammış. Ama bu virüs zıkkımından dolayı bağışıklığımı arttırmak adına regenesis max verdi kullanıyorum şuan 15+1 iz