Sblfrk 9 haftalık hamileyim mide bulantısından hiçbir şey yiyip içemez oldum sabah akşam sürekli bulanıyor.ilacı kullanıp fayda gören oldu mu?
-Grace- Sblfrk ben de kullanıyorum. Sekizde başladım 11 deyim şimdi ama tamamen kesti diyemem şiddetini azalttı çok şükür.
Rabia26 Sblfrk bnde 15haftaya kadar kullandım cok iyi geliyordu içmediğimde tüm gün mide bulantısı kusma yaşıyordum
Nursen977 Deletedmom137 bende 19 haftadayım hala kullanıyorum kullanmadığım zaman bulantı ve mide de ekşi su oluyor
Eternallove Kullanmak istemezdim ama bende kullanıyorum. Normalde 2 tane içiliyor gece yatmadan ben bir defa içtim kafamı kaldıramadım şu an 1 tane içiyorum. 12. Haftadayım umarım geçerde bırakırım
Kvlkgzmerhn Deletedmom137 1 tane içiyorum ilk zamanlar ikiydi bünyen alışmıştır 1e düşür dedi doktor öyle denedim oyle de etki etti cok şükür 🙏
SimaAda Merhabalar ben 11. Hafta kullanmaya başlamıştım. 16 haftada bulantılarım bitti çok şükür. Gece yatmadan önce 1 tane içiyordum prilam. Çok iyi geldi herhangi bir zararı yok araştırdım.
Gizemito 13 haftalığız iki kere bırakmayı denedim. Perişan oldum bırakırsam hiçbir şey yeyip içemem heralde. Gece yatmadan bir tane alıyorum.
Abc13 Bende kullanıyorum gebelik kategorisi A içiniz rahat olsun alternatif yöntemlerle bulantınız geçmediyse kullanın, benim geçmediği için başladım. Ancak uyku yapar yan etki olarak ve ilacı aç karna gece almaya çalışın.
Abc13 Emineerd bende etki etti ama, dediğiniz gibi yüzde 100 değil ne yazık ki, daha yeni başladım ilerde nasıl olur bilemiyorum
SevilayBayram Bnde kullandım ama sabah aç karnına 1 tane içerdim. 2.kez içmek istemedim akşamları bulantı başlardı ama dayanmaya çalıştım