eylemc Deletedmom137 İlaçtan önce ya da sonra minimun 2 saat ara olması lazım. İlaçla yiyecekler arasında 2 / 3 saat bırakılarak ayarlaya bilirsin
Songulkls27 Deletedmom137 tüketiyorum canım yeşil elma erik sabah akşam yiyorum. İnşallah dediğin gibi geçer bir an önce 🤗
Deletedmom137 Songulkls27 geçer kuzum benim boğazım yanardı o kusmaktan hala kusuyorum gerçi tam geçmiş değl ama napalım😐
Songulkls27 Deletedmom137 ay vallahi çok kötü Allah tüm hamişler in yardımcısı olsun. Kimisi kusuyor ama yiyebiliyor da ben evimde pişen birşey yiyemiyorum kocam yemekten hiç anlamıyor ailem şehir dışında geçen komşum nohutlu pilav salata getirmişti bir yedim ki bir aydır ilk defa karnım doydu üç gün kadına dua ettim 🤣
Deletedmom137 Songulkls27 aay sorma kendı yaptığını asla yıyemessin herseyden tiksiniyor inan insan kocişinden bile😆🤭 sonra sonra hafifliyor canım bende hep dışardan siparş verrdm anca öyle yıyebilirdm azcık daha sabret 🤗
Songulkls27 Deletedmom137 hafifleyeceği günleri dört gözle bekliyorum 😌. Ben dışarıdan sipariş de veremiyorum ki heryer kapalı çorba bile yapmıyorlar talep yok diye şansıma işte napalm artık geçmesini beklicez
Deletedmom137 Songulkls27 portakal suyu falan iç canım meyve tüket tarhana çorbası sevıyorsan iç üç ay çorbayla beslendim😅
Songulkls27 Deletedmom137 portakal mı 🤮 nefret ediyorm. Tarhana olabilir aslında markette varsa alayım bak aklıma gelmemişti hafif olur
E_A_ Deletedmom137 canım bende günde bir tane sabah aç kullanıyordum bende tek sıkıntı başlarda tansiyon düşüklüğü yaptı sebebini bilmiyorum ama bikaç gün kullandıktan sonra normale döndü. Yada ben çok çabuk acıktığım için tansiyonum düştü onunla ilgili mi bilemedim. Portakal suyu ile tüket daha çabuk etkisi oluyo.
MelikeAkin Deletedmom137 icerken sadece 2 saat sut yogurt protein urunleri icilmyo sadece sonrasinda yiyip iceblyosuniz yani surupu ictikten 2 saat sonra sut ve sut urunleri peynir yogurt yurta yemiyceksiniz
Oktuayela Sabah alarm kuruyorum başımın ucunda içip yatıyorum 2-3saat sonrada kahvaltı zaten yapıyorum aksamda kullanırsam yemek falan cay faslı bitiyor uyusamda alarm kuruyorum uyanıp içiyorum yada uyumadıysam içiyorum uyuyorum