Kaansinem Dilannnn hani kayinvalidem de korkma kızım normal o ağrılar dedi ama çok şiddetli olursa şöyle dedi çok şiddetli olmadığı için çok korkmadım bende ama yine tedirgin oluyo insan canim
sercen Kaansinem normal ben iki dr sordum ikiside agrim var dediğinde normal hatta olması daha iyi bebek gelişimi var ki baskı yapiyo dedi bende artık takmamaya başladım 🙄
sercen Dilannnn cnm bende 11+2 haftalığım iki gündür benimde agrim var ayağa kalkmak bile istemiyorum agriyo çünkü ama oyle cokkk ağrı değil bencede normal ya
Kaansinem sercen kızlar pazartesi doktora gorumcem sizce yavrumu biraz daha net görebilir miyim yoksa daha erken mi
sercen Kaansinem ben en son 9+4 gittim gorunuyodu ama net degildi bence gorunur senin ya ben 13 haftada gdcem daha çok merak ediyom 🙂
Kaansinem sercen Ayy çok heyecanlı yaaa içim içime sığmıyor rabbim nasip ederse pazartesi gidicem bakalim perşembe de eşimin memleketine gidecez eşimle kastamonuya acaba uzun yolculuk sıkıntı olur mu onu da sorayim doktoruma dime
Kaansinem Defnem_26 Ayy aynı benim gibi canim hapşırırken batma oluyor dime benim sağ tarafim batıyo daha çok
sercen Kaansinem cnm her hangi bir sıkıntı yoksa git der ama sürekli mola verip yürümem gerekecek kan dolaşımı için ama yinede sor tabi