Urul_yildiz Kızlar merhaba dun bır yerde okudum 28 haftada kan uyusmazlık iğnesı vuruluyormus bunu neden vuruyolar ve vurulmamız gerekıyormu doktorum bu konu hakkında birsey söylemedı ama sizin bilginiz varmı
Deletedmom133 Urul_yildiz senin kan grubun negatif eşinle uyuşmazlık varsa test yapıyor sonuca göre igne oluyorsun dogum da da bebegin kan grubina bakıyor senin kanındansa vurmuyor degilse 1 tane daha vuruyor devlet te yatis gösterip ücretsiz olmuştum iğneyi
Bus_ak18 Urul_yildiz kan uyuşmazlığını taa resmi nikah kıyılırken alınan kanda sizinki negatif eşiniz pozitifse doktorunuza söyleyin ilerde çocuk düşünürseniz kan uyuşmazlığı var deniyor. Bunu bilmeniz lazım. Ki sizde olsaydı söylerlerdi die düşünüyorum. Eğer varsa hamile kalır kalmaz kan uyuşmazlığı testi yapılıyor negatif çıkarsa sorun olmuyo pozitif çkarsa iğne vuruluyor.
Aselyagmur Urul_yildiz bizim esimizle uyusmuyo kanımız doğumdan sonra iğne yapıyorlar bana bu gebeliyimde 3 aylıkken yaptılar bana
Aygul01 Urul_yildiz once bunu bilmen lazım. Kan uyuşmazlığınız yoksa bu iğneyi bilmeninde bi anlamı yok☺️ esler arasında kan uyusmamislik varsa yapılır cunku.
Deletedmom133 Urul_yildiz hem dogum sonrası hem 28 haftada kizim benimle aynı guruptan olmadigi icin 2 kez oldum ben
Urul_yildiz Aygul01 haklısın ☺️İnternette baktıgıma göre benim negatif olması gerekiyomus oyle bir durum de her 2 mizinde pozitif
Urul_yildiz Bus_ak18 teşekkür ederim evlenirken böyle bişey söylemediler ama 4 tane iğne vurunmustum oda hepatit iğnesiydi diye hayırlıyorum ozamn problem yapmama gerek yok ☺️
Bus_ak18 Urul_yildiz kız işte sizde sıkıntı yokki eğer seninki negatif olsaydı sıkıntıydı😋😋 sorun yok merak etme
Urul_yildiz Bus_ak18 ay valha cok teşekkür ederim dünden beridir onu takmıstım kafama hamileliktwnmi nedir cok elham yapıyorum içim rahatladı allah razı olsun☺️
Bus_ak18 Urul_yildiz ne demek canm hamilelik böyle bişey. Bizde uyuşmazlık var hey ay test yapılıyor şükürki.negatif çıkıyor ondan biliyorum bunları. Rabbim yavrularımızı korusn sağlıkla kucagımıza alalm inşallah😍🤲🏻
Aygul01 Urul_yildiz Sen şimdiden bu kadar takıyorsan Oooo😜🥴 dünden beri takana kadar internete girip okusaydın ya tatlım bu iğnenin ne olduğunu öğrenseydin bu kadar sıkıntı yapmazdın belki😟
Urul_yildiz Aygul01 herseyı takıypö valha baktımda bişey anlamadım yada kafam doluydu bişey anlamadım siİzin tecrübelerinizi istedim belkide🤭☺️