2mucizembenim Kdzeregli Bi dpktorun demesine göre erkek , diğerine göre kız 😂 bakalım ne çıkacak 31-haftalığız
filizzzz Bhrali_43 elektrklenme dediğiniz sey titreme gibi mi oluyo bende soluma yatınca sanki cırpınıyo titresim oluyo bu carsamba gttl kontrole herseyi iyiydi meraklanmayın bende ekstra cabk yorulma haksizlik olmaya basladı daha erken deglmi blmiyorm
2mucizembenim Kdzeregli bi kızım var 22 aylık onda hiç böyle olmazdı gıdıklanırdım vurunca , ama bunda bazen nefesim kesiliyo öylece kalıyorum , ki kızımda tosbik bi bebekti
Zdncl Kan ilacinizi simdiiye kadar aksatmadan kullandiniz mi peki ben dogru duzgun kullanmadm korkuyorum zararini gormekten
Hawa4087 damlanne yine siz bilirsiniz ama benim kız 30 lü haftalarda zaten dr kendi veriyor bence o ağrıları çekmektense kullan derim zaten tek taraflı yatmaktan bi hal olduk
Hduygu Bhrali_43 bende öyleyim niye böyle oluyo anlamıyorum. Gerçekten elektrik çarpıyo gibi hissediyorum hareket edince. İlk zamanlar hoşuma gidiyoDu hareket etmesi ama şuan hareket ettiğinde irkiliyorum.
Zdncl Hduygu bende de durum ayni 30 haftama girdim ozellikle bu bi kac gun genelde hareketlerini asagida hissediyorum ve bazen rahmime bile acaip baski yapiyor tekme atarken cikicak gibi geliyor 😂
Haticebasyol43 Kdzeregli ayni sikayetler bende de var midem asiri yaniyor ne yersem yiyem hemen mide yanmasi oluyor hareketlerde cok siddetli kasilmalar cok bakalla giderken bile yarim satte gidiyorum cok kasiliyor canim yaniyor
filizzzz Bhrali_43 bendede oluyo canım doktoruma sormadım ama kontrole gittiğimde bebeğimin durumu iyiydi aklında kalmasın sor ama simdide kaygılanma normal yani
2mucizembenim Kdzeregli Kilosuda 2 hafta önde gidiyor muş doktor iki aydır vitamin kullandırmıyor , bakalım merak e diyorum bende erkek mi kız mı 🤗