byc Bhrali_43 30+3 üz benimde yemek borumda yanma var özellikle geceleri. Ayrıca göbek iyice çıktığı için belimdeki fıtık çok zorlamaya başladı artık. Bebeğin de yeri daraldığı için bazen böbreğime baskı ve ağrı yapabiliyor bazen de kaburgama doğru oluyor 😅
minikgunesim Kdzeregli ben bugün kontrole gittiğimde doktoruma dedim ayda 6 7 Şişe bitiriyorum bana mısın demiyor bana başka şey yazın 😞 yazdı sağolsun yarın başlayacağım bakalım umarım o iyi gelir 😅
Ela2019 Benimde aşırı mide yanmam var soğuk süt içiyorum geçiyor bi saat sürmeden tekrar başlıyor az önce içtim şimdi tekrar kalkıp içecem baya yüksek yaptım yastığı boynum ağrıyarak uyuyorum
Kk39 Ela2019 mide yanması için çikolata ve salçalı yemeklerden uzak durarak kendimce çözüm buldum gerçekten işe yaradı ve maden suyuda rahatlattı beni o yanma fena insanı yoruyor
Ela2019 Kk39 çikolata yemiyorum evet maden suyu da iyi geliyor soğuk süt de bebişe kalsiyum diye içiyorum
Tubatalha Kızlar mide yanması için sarı leblebi çok fayda etti ben denedim hemen etkisini gösterdi 2 avuç kadar yiyin faydasını görüceksiniz
2mucizembenim Kdzeregli Bi dpktorun demesine göre erkek , diğerine göre kız 😂 bakalım ne çıkacak 31-haftalığız
Yasmin_e Kdzeregli canım ben haftada bir defa lansor içiyorum ve o beni 1 hafta idare ediyor yoksa süt gaviskon falan hiçbirşekilde bendede işe yaramıyordu
Hawa4087 damlanne yine siz bilirsiniz ama benim kız 30 lü haftalarda zaten dr kendi veriyor bence o ağrıları çekmektense kullan derim zaten tek taraflı yatmaktan bi hal olduk