Hazal52 Tontinimontin gittim canım emniyete ulaşamadık cıktık yola öylece yolda polis gördü anlattık durumu bişey demediler cok şükür girdim ultrasona herşey cok iyi 😊
Tontinimontin Hazal52 yaaa ne güzel benimki gün ayarlıcaz dediği için beklicez senin adına çok sevindim 😊
Hazal52 Tontinimontin tesekkür ederim canım inşallah sende en kısa zamanda gidersin cok güzeldi cok azıcıkta poz verseydi minik oğluşum 😂😂
Sedalya Susu1303 iyikide gitmisim nst ye baglandim benim tansiyon problemim var 35 atlat buyuk ihtimalle 36 da alacak tabi o arda herhanbirsey olmassa bebgin kilo 2200kg 42 cm de
Susu1303 Sedalya iyiki gitmissin ya bu nst ye kacinci haftada bagliyolar ben gittigimde 32 haftamda olcam
Sedalya Susu1303 32 haftamda geldiginde baglicaklardi gidemedim 33 de bagladilar muhtelemen sanada baglarlar gittiginde
a_gzde Ben de 18 haftalık hamileyim. Dün gittim muayeneye. Akşamına yasak geldi. Kızlar ya doktor bana agumentin 1000 mg lık antibiyotik verdi. Ama çocuğa bir zararı olur mu diye aşırı vicdan yaptım. Sizin bir fikriniz var mı
Marinedeniz a_gzde doktorunuz zararli olsa bile bile verir miydi sizce sonucta isin uzmani o bizden daha iyi bilir
Pelo_00 a_gzde Doktorunuz daha iyi bilir buradaki hiç kimse size bu konuda bir şey diyemez çünkü doktor değiliz aramızda doktor olsa bile sizi muayene etmediği için kullanma diyemez. Doktorunuza güvenin.
gizem-58 a_gzde eczanede çalıştım ben bir hamileye Okadar yüksek dozda bir antibiyotik verdiğimi hatırlamıyorum ama doktor verdiyse bilemedim doktora danışman gerek
a_gzde Pelo_00 yoo zaten şu konuda fikir almak istedim. Acaba içinizde hamilelikte kullanan var mı yani daha önce tecrübesi olan. Doktorum bulundğum yerdeki en iyi doktorlardan biri ona güvenim tam. Analık böyle yapıyor insanı heralde Bide ilk hamileliğim biraz fazla evhamlıyım sanırım 😄
Betim a_gzde hamileler de agomemtin veriliyor doktorun kendi ağzından duydum verdiyse kullanmak gerekir
medine02 meliccccc üzülmeyin o kadar ambulansı arayın gebeyim deyin kanamam var yada sancin var diyin gelip alirlar