Feyzayildiz Hatcefatma canim hastane donusu 3 ayri yerde cevrildik hastaneden donuyoruz dedik kontrol bile etmediler. Herhangi bir sorun yok doktorum haftaya cumartesi gine cagirdi son haftalar oldugu icin ihmal edilmemesi gerekiyor
Gamzeduru Tontinimontin stres yapma doktorum 2 gün gecikme sorun olmaz dedi sordum.icini ferah tut.Bende senin gibiyim 1 günü bile takarım ama gerçekten böyle olmamamız gerek
Tontinimontin Gamzeduru kendimi çok adapte etmiştim haftalardır bugünü bekliyordum birazda ondan üzüldüm
ZhraB brcaky agzın hayır ac dogum yapacm anam gile geldm son deva görmek icn oda burda esir kaldı kocamın evine gideym de sonra yasak gelsn yoksa burda dogum yapacm 😂😂
Gokcenurylmm meliccccc benimde özel muayehanesi ama demek kendi çalışıp çalışmama tercihini yaptı hayırlısı olsun inşallah
3MelekAnnesiiii RanaaT cok gec alinmis bir karar daha once yapilmasi gerekirdi ve boylelikle canim turkiyemde nekadar cahil ve egoist insan yasadigini ogrenmis olduk. Yazik gercekten cok yazik
Elifege Simgesydn bence önceden de açıklamaya gerek yoktu madem 2 günlük yasak. Saat 12 olunca şu andan itibaren sokağa çıkmak yasaktır deselerdi herkes öylece kalsaydı evinde 👍🏻 2 günde kimse ölmezdi açlıktan çünkü
Ozgee11 Bari gece 12de söyleselerdi. Halk yine söylenirdi ama en azından böyle bol temaslı bir akşam olmazdı. Milletin sokağa döküleceğini hesaplamaları lazımdı. Yada açıklarken detaylarıyla beraber verselerdi. Yazık oldu onca emeğe
Hatcefatma Ozgee11 Süleyman Soylu açıklama yaptı zaten Diğer ülkelerdeki gibi önceden söyleseydi Avrupa ülkelerinde nasıl bir durumla karşılaştıklarını gördük dedi yağmalama olduğu marketler bomboş kaldı
Sedalya Susu1303 iyikide gitmisim nst ye baglandim benim tansiyon problemim var 35 atlat buyuk ihtimalle 36 da alacak tabi o arda herhanbirsey olmassa bebgin kilo 2200kg 42 cm de