SedefUygun Haftamıza girdik bugün kontrolüm vardı şuanlık herşey yolunda nst’de sancımda çıkmadı bidaki kontrolümüzü 38. Haftaya verdi hastane çantamız hazır başka yapmam gereken bişey var mı acaba ?
Gokce_ SedefUygun benimde bugün kontrolüm vardı canım benimde sancım çıkmadı beklemedeyim bence ama yalancı sancılarım var ağrılarım oluyor haftaya tekrar nst için çağırdı bakalım 🙏🏻 Kilosu ne kadar normal mi istiyorsun
Duyguluuu SedefUygun canm aynı bende bugün gittim doktora nst bisey çıkmadı 38 haftada gidicem bidahakine 😊çatı muayene bakicakti benimde çantam hazır
Yasminsel SedefUygun bizde 36.haftaya gün sayıyoruz ama burun tıkanıklığı beni çok yoruyor maalesef 🤧
SedefUygun Gokce_ Sancılarım çok yok ama arada kasılmalarım oluyo benim de gönlümden geçen normal doğum inşallah 😂 2930 du bugün korono yüzünden 24üne çağırdı bizim doktorda
Gokce_ SedefUygun valla bende hastahaneye gidince bir ürktüm aslında bomboştu ama benim hastahanemde pandomi oldu maalesef İstanbul’da mısınız ?
Ktugbaa Bizde 36+1 bende haftaya gitmeyi düşünüyorum ağrılarım var benimde en son 33.haftada doktor kontrolünden geçtim 2.200 gramdı şuan ne kadar oldu bilmiyorum 😊 belim çok ağrıyo kaburgamda hissediyorum bebişi nefes darlığı çekiyorum bazen 🙄
SedefUygun Ktugbaa Nefes darlığı evet o bendede var zorlanıyorum resmen hiçbişey yokken sanki burnum tıkalı gibi 🤨
Ktugbaa SedefUygun değişik ağrılar çekiyorum nerem ağrıyo anlamıyorum bile ya şuan mesela aşşa taraflarda bi ağrım var cızz cızz ediyo karnım 😏
SedefUygun Gokce_ Evet istanbuldayım bizim doktor kalabalıktı valla ben herkes yan yana oturmuş maskesi eldiveni olmayanlar da vardı yani çok şaşırdım kendimi korumaya çalıştım ama inş bişey olmamıştır hastanemizde korono tedavisi yokmuş ama sonuşta gelen gidende varsa tehlikeli yani
SedefUygun Ktugbaa Sancılarımızı kontrol edicez artık doktorumda öyle söyledi kasılmalarını takip et dedi bakalım
Ktugbaa SedefUygun 2 gün yasakta çıktı çoğu insan bunu umursamıcak ben öyle düşünüyorum ve yasak 2 gün bunu bizim insanlarımızın çoğu umursamaz yine hafta belki ay olarak da yukarı çıkar bu yasak arada kaynayan biz olcaz varya çileden çıkıyorum bazen allah sonumuzu hayır etsin
SedefUygun Glsm3553 Yani nstde bi sancım çıkmadı bugün ama akşamları karnımda toplandıkça arada sancılarım oluyo mesela benim
Kk39 Yasminsel ay bende 35.haftamdayim burun tıkanıklığı çok fena ya resmen nefes almak için iç organların acıyo