Kbrakbra susualzoubi öncelikle hayırlı olsun 😊 ağrılar çok normal ben bacağımı kaldırırken bile ağrı oluyordu. Folik asit önemli ben 4 ay falan kullandım nerdeyse belki daha fazla, çünkü içeriği demir olan var balık yağı içeren var, doktor tavsiye edecektr
susualzoubi Kbrakbra sağol canim bazen de agrim falan olmuyor suan hic bisey hissetmiyorum endiseleniyorum ins bisi yoktur
Yaseminardc susualzoubi canım doktorun bana ilk sorduğu soru folik asit kullanıyosun değil mi oldu bende evet dediö folik asite hatta hamilelik düşünüldüğü ilk üç aydan başlamak gerekiyo hatta vitamin falan kullanmam gerekir mi diye sorduğumda sadece folik asit dedi bana bi de keseyi ve kalp atışını kesinlikle gör benim ilk gebeliğimde keseyi göremedik kimyasal gebelik oldu
NazG susualzoubi Gaziosmanpaşaya yakından Avrasya hastanesine gidin muayene ücreti 120 tl fatma bozkurt arkadaşım ona gidiyor çok memnun bende başlayacağım inşaallah ama koronadan dolayi ramazan sonrası gitmeyi düşünüyorum 12.haftadayım ben
Anne1234 susualzoubi bence kimseyi dinleme önlemini al ve doktoruna git doktorun senin için en doğru olanı yapacaktır