Eminemasalduru inciiim 7 kilo almışım canım ve pek fazla yemediğim halde anlamadım o yüzden annelerimizden destek almak istedim ilk gebeliğin olduğundan
Esnakdnz Eminemasalduru canım ben hergün 1 bardak süt içiyorum 3 tane ceviz kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve kaşar peyniri yiyorum ve günde 1 tane muz ve bi avuç badem yiyorum kilosu ve gelişimi çok iyi şükür hamd olsun. Tabi ekmek pilav makarna yemiyorum.
Eminemasalduru Esnakdnz kaç haftalıksın suan peki canım çok şükür sevindim adına tavsiyelerine uyacağım canım
Esnakdnz Eminemasalduru 37+4 üm canım inşallah seninde bebeğine yediklerin şifa olur vitamin olur kilo olur bal olur🤲😊
Eminemasalduru Esnakdnz amin canım çok teşekkür ederim sağlıcakla kucağına almana nasip etsin rabbim 🙏 bu süreçte kaç kilo aldın canım
Mucize34 Eminemasalduru anne karnına düşen bir çocuğun alacağı kilo kapasitesi belliymiş cnm bazen ne yaparsan yap olmuyor tabiiki olmuyor diye yememezlik yapma ama ben bı yerde böyle duymuştum bu arada 33+5 2 kilo 50 gram benimki