Yaseminozel Merhaba kızlar biz 19+3 haftalığız Sivas numune hastanesinde kontrol oluyorum ama ayrıntılı ultrason İçin üniversitesiye gitmem gerekiyor malum şu virüs zıkkımı yüzünden korkuyorum diyelim ultrasonda bi sıkıntı çıksa hamilelikte müdahale yada tedavi oluyor mu? Ve çektirmeyen annelerimiz varmı? Çok kararsız kaldım özel hastaneye sordum 1000₺ civarında bi fiyat çıkardı(sigortamız olmadığı için)
esenyamandaa Yaseminozel ben şuan 18+5im 11 gün sonra nevsehirden kayseriye özel kliniğe gidecem ayrıntılı ultrason için. Bildiğim kadar ile bir sorun çıkarsa müdahale ediliyor.
Rabiakk Yaseminozel ben de Sivastayım üniversite de randevu almak istedik detaylı için 2. Bir emre kadar iptal dedi medikana da yaptıracaz zaten oraya gidiyordum 400 tl fiyatı dedi 😊 sigortasız olanlar neden o kadar pahalı ki
Kelebekmisali Yaseminozel bende Sivas’ta yaşıyorum ayrıntılı ultrason için medicanaya gitmiştim. Muhakkak ayrıntılı ultrason a gün alıp baktırın.
Anne1234 Yaseminozel analık hakkı diye bişey var kontrollere gittiğinizde söylüyor musunuz analık hakkından yararlanmak istiyorum diye sigortası olmayanlar için geçerli analık hakkı:)
sevenpolat Canım onu mutlaka yaptırman lazım, yani yaptırmazsan Allah korusun bi sorun varsa ve bunu geç öğrenirsen geri dönüşü olmaz.. Çok önemli mutlaka yaptır 22 haftaya kadar en geç yaptırılması gerekiyor benim bildiğim
Hcrsrknilay14 Bende 19+4 um haftaya üniversite hastanesinde randevum var ayrıntılı ultrason için virüs yüzünden korkuyorum ama gidip yaptıracağım hastanede sıkıntı çıkmazsa alırlar herhalde ayrıntılı ultrasona almamazlik etmezler
Tuba_93 Hcrsrknilay14 Bende 22+5im şuanda benimde vaktim geldi hafta içi gidicez kısmetse şuan gerçekten karışık bir dönemdeyiz bebeğin herşeyine bakıyorlarmış bunu yaptırmamızda gerek
Yaseminozel HepiniZe teşekkür ederim ☺️ inşallah hepsimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız miniklerimizi🤲🏼
Rabiakk Yaseminozel yuh be bu ne herkes nasıl versin o parayı çok fazla bi de detaylı 1000 se asgari ücret alan insan napsın zaten şuan mecbur diye gidecek özel hastaneye
Hhanim Allah korusun eger bir sorun varsa, doğumda sorunla ilgili farkli doktorlar da bulunup hemen mudahale ediyolar
Yaseminozel Rabiakk aynen öyle eşim işten çıkarıldı sigortamız yok muayene ücretiyle 1000 i buluyor dedi sigortalı olunca 600
misafir_42 Kelebekmisali canım medicana ayrıntılı ultrason için 400₺ dedi ama bide gidince + muayene ücreti de verecek miyiz 400+140 gibi nasıl oldu sizin
Uysal_ Ben de bursa şehir hastanesinr gidiyordum ama randevular iptal oldu özele de gidecek durumumuz yok kaldı yani bizim ayrıntılı 22 haftaligim.
Rabiakk Yaseminozel süreç böyle olmasa üniversitede olurdu ama işte Allah kolaylık versin herkese ne diyeyim
Anne1234 Yaseminozel evet devletin sigortasız hamilelere verdiği bir hak bu benimde ilk başlarda sigortam yoktu muane ücretine 180 veriyordum sırayı veren kız söyledi banada analık hakkından yararlanmak istiyor musunuz dedi bende o ne dedim devletin hamilelere verdiği bir hak Sigortalı insanlarla aynı fiyatı ödüyorsunuz dedi öyle bir şey varsa kullanmak istiyorum dedim herkes gibi muaneye 110 TL vermiştim
EbruMyc Bende 22 haftalık oldum hastanelerdeki durumdan dolayı gidemedim yaptırmayı çok istedim ama yaptiramiycam doktorumla görüştüm kaba bir şekilde baktı . Aslında yapılması gerekiyor ama şartlar bazen elvermiyo