Gunsss Ssss4848 doğum Anında ve sonrasında oluşabilecek olumsuzluklara önceden önlem almak için detaylı ultrason çok önemli
Ssss4848 Gunsss bende öyle diye anlattım ama bi şekilde ikna etmem lazım bebeğimin sağlığı herşeyden önemli
Ssss4848 Deletedmom262 bende biliyorum cok önemli olduğunu ama birisi ben yaptirdim boşa mı ne demiş ondan mi diyor anlamadım yaptıran veya yaptırmayan ben yapmadım sende yapma demese ne iyi olacak sözümü dinler aslında bi şekilde ikna etmem lazım bebeğim için
Deletedmom262 Ssss4848 iste burda bazen konu aciyorlar su test gerekli mi bu test gerekli mo diye cinlerim tepeme geliyor..sizin icin soylemiyorum bunlari. Bakin biri gidip eşinizegereksiz demis yaptirmayalim demis. Simdi burda da millet ne gerek var diyekontrole gitmiyor. Etkiliyor insanlari. Bence bu sorular direk yasaklanmali. Valla acikca soyliyim benim esim bana gereksiz dese burnundan getiririm. Soz konusu bebegim ve benim sagligim. Kusura bakmasin ona gerek yok buna gerek diyerek baba olacaklar.. biz 9 ay her türlü ağrıyı aciyi zorlugu cekiyoruzda sesimiz cikmiyor yavrumuz icin. Uzaktan baba olunmaz. Ikna edin yaptirin her yerde aybi fiyat degil. Uygun olan hastaneleri araştırın. Ben eşimesormadim bile. Randevuyu aldim gittik. Siz tatli dilinizle bu isi çözersiniz🌸
Pelo_00 Ssss4848 Bazı insanlar detaylı ultrasonu normal ultrason ya da bebeğin yüzünü gördüğümüz renkli ultrasonla karıştırıyorlar. Ya da bilmiyorlar ultrason sözcüğünü cımbızlıyorlar aman doktor hep bakıyor ne gerek var diye düşünüyorlar. Google yazsalar biraz okusalar doktorların videolarına baksalar öğrenirler ama bildiklerini sanıyorlar işte. Bu süreçte anne baba adaylarının herkese kulaklarını tıkamalarını sadece doktorlarını dinlemeleri gerektiğini düşünüyorum.
Ssss4848 RuzgarsMommy ben çağırır bağırır yanimda götürürüm bi şekilde herkes söyle yap falan demese ne iyi olacak yani ben yaptırdım boşa demese siz ne güzel yaptır diyorsunuz arkadaşı ben yaptirdim para almak niyetleri demiş ondan boşa yapılıyor mi zannediyor anlamadım para hesabı hiç yapmaz kac olursa olsun verir
RuzgarsMommy Gizemito Katlıyorum. Ve korkum burda yaptırmayanlar yaptıracak olanlari etkileyip yaptırmayanlarin artması.
Nnur06 Sonradan pişman olmayın diyen arkadaşlara söylüyorum da detaylı da çıkan sonuca göre anne karnında ki bebeğe müdahele yapılmıyor diye biliyorum. Doğum sırası veya sonrasında detaylı ultrason sonucuna göre yapılabilecek müdahale sadece kalple ilgili ve sınırlıdır. Kalple ilgili sonuçlar ise ilerleyen haftalarda gelişebilen ve düzelebilen sonuçlardır. ayrıca Kaan Kocatepe’yi dinlediğiniz zaman sadece şeker testinin önemli olduğunu vurgulayıp geriye kalan herşey için kaderci yaklaştığını ve ‘ eğer bir çocuk doğacaksa her türlü doğacağını belirtip bazı test sonuçlarında annelerin üzüntüye kapılarak bağışıklık sisteminin zayıflayacağını ve bu durumun hamile anneler için çok daha zararlı olduğu sonucunu çıkartabiliriz. Allah korusun detaylı sonucu ters bişey çıktığında geriye kalan aylarda hiç bir şey yapmayıp kafaya taktığınızı düşünün.
Elizzz Nnur06 kesinlille oyle haklisiniz benim eltime cocugun sakat kolu nun biri yok dediler oda durdu durdu 7.ayda cocugu aldirdi sonra kaynanam gitti hastaneye bir bakmiski cocuk sapa saglam cok agladi kaynanam cok üzüldü bende yeni evliydim o sira 2014 un sonunda oldu bu olay. Bende cok yaptirmak istedim ama ozeller cok pahali esim de birsey olsa aldiracakmisni dedi hatta biraz kavga ettik ama her sey Allahtan 🤲
RuzgarsMommy Ssss4848 Eşinize söyleyen kişi belli ki cahil biriymiş olumsuz bisey cikmadi diye oyle demistir evet detaylı da benim de bişey çıkmadı cok şükür herşey iyiydi ne diyim ay boşuna yaptırdık gerek yoktu para gitti mi :) bilemiyorsun ki
Prensesim2018 Nnur06 bence gereklı bende bu hafta uada haftaya yaptırmayı dusnuyorum ama bakalım bu koronadan ne yapcaz bılmıyorum
kubraersin50 Nnur06 Özele gidiyorum doktorum her gittiğimde yarim Saat ultrasonda herseyine bakıyor çocuğumda birsey görmediği için detaylıya gitmene gerek yok dedi bende doktoruma çok güveniyorum ondan dolayı gitmeyeceğim.
Aygul01 kubraersin50 doktorunuz bebeğin kalp kapaklarına kan dolaşımına damarların kalınlığına m, böbreğine, beynine, kafa tasasına, midesinde ki suyuna varana kadar herseyine baktımida gerek yok diyor ?
Elizzz Nnur06 bende cok yaptirmak istedim develtte randevu almistim merdivenkoy polikliginden gecen ayın ortasinda yaptiricaktim ama virusten dolayi iptal ettiler. Esime ozelde yaptiralim dedim pahali gerek yok dedi baya üzüldüm bende hatta kavga ettik ama ne yapayim🤷♀️😏. Sizin imkanınız varsa yaptirin onemli cunku bende her gun dua ediyorum su an 6 ayligiz🌸
Gizemito Deletedmom262 al benden de o kadar. Cidden artık bu soruları soranlara hayret ediyorum. Nasıl gereksiz olabilir ? Doktorlara boşuna gidiyoruz o zaman. Evde doğum yapalım ne gerek var doktora. Artık şöyle başlıklar açılmasa keşke.
Aygul01 Elizzz Çocuğun kolu yok diye 7ci ayda çocuğunu mu aldırmıs??? Tovbe estagfurullah ayrica bu sizin dediğiniz cok fazla doğru olamaz. cunku ekranda parmaklarına varana kadar doktor gösteriyor göstermese bile siz kendiniz ekranda cok net görüyorsunuz. Organına varana kadar hersey net gözüküyor detaylı ultrasonda. Eşim bile oğlumun pipisini ekrandan gördüm dedi kaldı ki kolu bacağı😐
Pelo_00 Elizzz Detaylıda parmaklarından kalp kapakçıklarına kadar her şeyi doktor o sırada söylemese bile siz anlıyorsunuz ve 7.aydan sonra aldırma gibi bir durum söz konusu dahi olamaz anne baba istese bile yasalda değil böyle bir şey zaten. Bu işin içinde başka bir şey var.
Ssss4848 Deletedmom262 amin inşllah dilimi cok güzel kullanırım oylelikle hallederim inşalalh kaçıncı haftada yapılıyor
RanaaT Nnur06 ben çok araştırdım kesinlikle gerekiyormuş çünkü çocuğun her detayına bakılıyormuş damarına kadar allah korusun sıkıntı varsa erken müdahale yapılır